Når jeg bliver tilbudt vaccinen, så vil jeg give dem dette svar

En af fornøjelserne ved at være blevet en halvgammel mand på 50 år er, at jeg nu kan se frem til at få tilbudt en covid-vaccine.

Når det bliver min tur, så vil jeg være høflig og svare med disse spørgsmål og forespørgsler:

  • Er dette et tilbud om at modtage en evidens-baseret vaccine eller om at deltage i et vaccineforsøg med en ny vaccine, hvis virkninger og bivirkninger er ukendte? Jeg er nemlig lidt i tvivl.
  • Hvis det er en evidensbaseret vaccine, så fremsend venligst dokumentationen for virkninger og bivirkninger, så jeg i samråd med min læge kan vurdere, om fordelene overstiger ulemperne for mit helbred.
  • Hvis det er et tilbud om at deltage i et forsøg, hvor er informationsmaterialet og samtykkeerklæringen, og modtager man et honorar for at deltage og løbe den risiko, der jo altid er ved at lade sig indsprøjte med medicin med endnu ukendte virkninger og bivirkninger?

På forhånd tak for svar.

En del af mig er parat til at forhandle med Vaccinationsstyrelsen, eller hvem det nu er, man skal forhandle med om det. Det er den samme del af mig, som også kan have lyst til at springe ud med faldskærm, lave bungy jump eller spille russisk roulette.

Russisk roulette er et spil med en seksløber-pistol, som man lader med én patron, hvorefter man spinner tromlen rundt, så man ikke ved, om den siger klik eller bang. Derefter sætter man pistolen for sin tinding og trykker af, mens publikum ser på i spænding. Forinden har man selvfølgelig sørget for at indgå et væddemål, så man kan vinde en stor præmie, hvis man overlever. Spillet var meget populært blandt traumatiserede amerikanske soldater under Vietnam-krigen.

Israelsk roulette er så, hvor man tager en vaccine, der påstås at beskytte mod covid-19, men som der alligevel er ganske mange, der dør som følge af. I videnskabelig kontekst så kalder man det at deltage i et covid-vaccineforsøg, og det skal man naturligvis have et honorar for, da man jo sætter liv og førlighed på spil for zionisternes skyld. Det er det, jeg er parat til at forhandle om. Jeg er f.eks. åben for, at jeg kun får mit honorar udbetalt, hvis jeg stadigvæk er i live 30 dage efter første stik. Jeg har dog endnu ikke gjort mig klart, præcis hvor stort honoraret skal være, før jeg vil deltage i den israelske roulette. Men det vil da godt nok være 30 spændende dage, hvor jeg kan falde om af en blodprop når som helst, lige som så mange har gjort før mig, efter de har fået “vaccinen”. Måske er det på tide, at de efterladte søger erstatning for ufrivillig deltagelse i dette drabelige spil.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
Marianne Thornberg
søndag, 16 maj 2021, 12:44 12:44

Så godt. Jeg har netop fået “et tilbud” og jeg har tilladt mig at bruge dine glimrende spørgsmål :-))

Bjarne Holm
Bjarne Holm
søndag, 16 maj 2021, 13:21 13:21

I Minnesota er der gratis øl til alle der vil lade sig vaccinere.

Jytte Dahl
Jytte Dahl
søndag, 16 maj 2021, 19:43 19:43
Reply to  Bjarne Holm

Er det mon ikke det vi i Danmark kalder for…gravøl !!

neo
neo
mandag, 17 maj 2021, 13:07 13:07
Reply to  Bjarne Holm

Ja de får pommes frites og burger og øl og nogen steder deltager man i et lotteri. Det er fordi rent teknisk, så er det en kontrakt/handel man så har indgået frivilligt, og HAR allerede fået sit honorar for. Folk tror det er gratis, men nej, det er en kontrakt. Noget for noget. Det gennemskuer man hurtigt når man begynder at forstå de kontrakt mekanismer som foregår dagligt i vores samfund. Vi bliver konstant tilbudt kontrakter og de fleste indgår de kontrakter helt uden at tøve eller overveje konsekvenserne. det Per gør, er at stille spørgsmål til kontrakten og kontraktens… Read more »

Last edited 1 month ago by neo