Når jeg bliver tilbudt vaccinen, så vil jeg give dem dette svar

En af fornøjelserne ved at være blevet en halvgammel mand på 50 år er, at jeg nu kan se frem til at få tilbudt en covid-vaccine. Når det bliver min tur, så vil jeg være høflig og svare med disse spørgsmål og forespørgsler: Er dette et tilbud om at modtage en evidens-baseret vaccine eller om … Læs videre Når jeg bliver tilbudt vaccinen, så vil jeg give dem dette svar
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
søndag, 16 maj 2021, 12:44 12:44

Så godt. Jeg har netop fået “et tilbud” og jeg har tilladt mig at bruge dine glimrende spørgsmål :-))

Bjarne Holm
søndag, 16 maj 2021, 13:21 13:21

I Minnesota er der gratis øl til alle der vil lade sig vaccinere.

neo
neo
mandag, 17 maj 2021, 13:07 13:07
Reply to  Bjarne Holm

Ja de får pommes frites og burger og øl og nogen steder deltager man i et lotteri. Det er fordi rent teknisk, så er det en kontrakt/handel man så har indgået frivilligt, og HAR allerede fået sit honorar for. Folk tror det er gratis, men nej, det er en kontrakt. Noget for noget. Det gennemskuer man hurtigt når man begynder at forstå de kontrakt mekanismer som foregår dagligt i vores samfund. Vi bliver konstant tilbudt kontrakter og de fleste indgår de kontrakter helt uden at tøve eller overveje konsekvenserne. det Per gør, er at stille spørgsmål til kontrakten og kontraktens… Read more »

Last edited 1 year ago by neo
Jytte Dahl
søndag, 16 maj 2021, 19:43 19:43
Reply to  Bjarne Holm

Er det mon ikke det vi i Danmark kalder for…gravøl !!