Hvad er Jesus’ rigtige navn?

Det er ikke forkert at kalde Jesus for Jesus, men hvis man er en spirituel nørd som mig, så dykker man ned til den originale, primære kilde. Her finder man, at det korrekte, hebræiske navn er Yehoshua, som betyder ‘frelse’. Man kan også bruge den forkortede udgave, som er Yeshua. Jesus’ primære sprog var aramæisk, … Læs videre Hvad er Jesus’ rigtige navn?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 29 maj 2021, 18:36 18:36

Lars Muhl, fortæller også dette. 🤗💞