Er du klar til sex i den fjerde dimension?

Jeg har i over seks år nu studeret, praktiseret og eksperimenteret med alternative former for intime relationer, kærlig berøring og former for sex.

Jeg kan konkludere, at sex har et meget stort og formentlig for de fleste danskere helt ukendt potentiale. Potentialet er spirituelt, idet den seksuelle energi via et andet fokus i sex kan transformeres til spirituel energi og indsigt. Det er ikke noget, som jeg har opdaget. Jeg er ikke noget særligt. Det er ældgammel visdom, som jeg blot har erfaret på ny.

Spirituel indsigt er indsigten i, at man er mere end sin krop og sit psykologiske selv. Det er gnosis, dvs. direkte erfaring af det guddommelige. Det er alt det, som kirkedommen (ikke at forveksle med kristendommen) har fået troende danskere til at bevæge sig væk fra. Blind tro uden direkte erfaring er dumt – også når det kommer til religiøse og spirituelle emner, efter min mening. Nogle former for sex kan lede os tilbage på rette vej til den direkte kontakt med Gud.

Min egen proces har bestået i et gradvist skift af fokus fra det kropslige til det energimæssige i sex. Du kan sammenligne det med en gammel FM-radio, hvor man leder efter en ny kanal. Den kan være svær at finde, så man kører lidt frem og tilbage på FM-båndet. Men pludselig finder man den, signalet går klart igennem, og fremover bliver det meget lettere at finde den rigtige frekvens.

Der er mange forhindringer på vejen til rendyrket spirituel sex. Vejen består i at fjerne én forhindring ad gangen, og efter nogle års praksis står man et helt nyt sted i sit sexliv. Et sted som andre har meget svært ved at forstå. På vejen er det vigtigt at være overbærende med sig selv, da vejen frem består af mange tilbagefald til primitiv sex. Spirituel sex behøver da heller ikke udelukke primitiv sex, men hver ting til sin tid.

Spirituel sex kan dyrkes både indenfor og udenfor det monogame parforhold. Det bestemmer man selv. Det handler ikke om at være mono eller poly; det handler udelukkende om at være bevidst.

I sin mest rendyrkede form så kan spirituel sex foregå på lang afstand helt uden fysisk kontakt rent som meditation. Det kan opleves meget levende og orgasmisk, selvom det nu foregår i den fjerde dimension.

Jeg tilbyder lige nu en gratis prøvetime på spirituel sex med fokus på DIN udvikling. Det starter med en video- eller telefonsamtale for at tune ind på hinanden, og hvor jeg giver nogle instruktioner. Derefter mediterer vi samtidig med anvendelse af de meditative teknikker. Når timen er ved at være slut, så taler vi sammen igen for en kort evaluering. Da denne form for sex foregår rent i bevidstheden, så er den uafhængig af den fysiske afstand. Du kan derfor befinde dig hvor som helst i den fysiske verden. Kontakt mig for at høre nærmere.

Tilmeld
Besked om