Fauci bliver ofret: Hvad skal vi lægge i det?

Fjenden ofrer Fauci, italesætter coronavirus som skabt af kineserne OG fastholder samtidig frygten for virus, så resten af planen (vacciner, overvågning, chipping, osv.) kan fortsætte uhindret. Se video på Facebook fra Fox Lad dig ikke snyde. Dette er blot endnu et tvist i den globale folkefjendens smarte propaganda. Det er først, når vi kollektivt slipper … Læs videre Fauci bliver ofret: Hvad skal vi lægge i det?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 16 juni 2021, 9:43 09:43

100% enig i din vurdering.
De OFRER HAM
Det er noget de virkelig har forstand på.
Og de gør det langsommeligt og smertefuldt alt imens de fortsætter deres kølige folkedrab med den anden hånd, nu hvor fokus er fikseret på Fauci. De tryller og laver deres vanlige magi og folk kan ikke se det, så de tror på det.
Ja Fauci er skyldig og skal direkte dømmes og i fængsel eller dødsstraf hvis muligt.