Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvorfor tror nogen, at Christian Eriksens kollaps kan skyldes vaccine?

De officielle udmeldinger er, at Christian Eriksen hverken har haft covid-19 eller er blevet covid-19-vaccineret. Det får dog ikke rygterne til at stoppe, efter det er kommet frem, at et italiensk fodboldmedie for nogle uger siden citerede Christian Eriksens holdlæge for at sige, at “nu er alle vaccineret“. Uanset hvad sandheden måtte være om Christian […]

De officielle udmeldinger er, at Christian Eriksen hverken har haft covid-19 eller er blevet covid-19-vaccineret. Det får dog ikke rygterne til at stoppe, efter det er kommet frem, at et italiensk fodboldmedie for nogle uger siden citerede Christian Eriksens holdlæge for at sige, at “nu er alle vaccineret“. Uanset hvad sandheden måtte være om Christian […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x