Hvorfor tror nogen, at Christian Eriksens kollaps kan skyldes vaccine?

De officielle udmeldinger er, at Christian Eriksen hverken har haft covid-19 eller er blevet covid-19-vaccineret.

Det får dog ikke rygterne til at stoppe, efter det er kommet frem, at et italiensk fodboldmedie for nogle uger siden citerede Christian Eriksens holdlæge for at sige, at “nu er alle vaccineret“.

Uanset hvad sandheden måtte være om Christian Eriksens vaccinestatus, så er det ikke utænkeligt, at et kollaps som Christian Eriksens kan være forårsaget af en covid-19-vaccine. Den amerikanske Sundhedsstyrelse – CDC – berettede den 27. maj 2021, at der er indrapporteret bivirkninger efter Pfizer/BioNTech-vaccinen i form af myokarditis og perikarditis – især blandt unge mænd. Hjertebetændelse kan netop føre til pludseligt hjertestop, som mange var tilskuere til i fjernsynet forleden.

Lægemiddelstyrelsen i Danmark fejlinformerer befolkningen om covid-19-vacciner ved at skrive, at vaccinerne er godkendt.

Det giver befolkningen indtryk af, at disse “vacciner” er mere dokumenterede, effektive og sikre, end de reelt er.

Lægemiddelstyrelsen har modtaget 113 indberetninger om blodpropper efter folk er blevet stukket med Pfizer/BioNTech-sprøjten. Det er dog ikke sikkert, at det er sprøjten, der er årsag til blodpropperne, men da den videnskabelige forskning med kontrolgruppe er standset, så har vi ikke andet end caserapporter at basere vores vaccinemæssige beslutninger på – og det bliver et klart og tydeligt NEJ TAK fra mig. Jeg prioriterer min hjertesundhed for højt til, at jeg vil løbe nogen risiko, og jeg er ikke bange for SARS-CoV-2. Det kan mit vitaminberigede immunforsvar let håndtere. Måske har det allerede gjort det, uden at jeg har lagt mærke til det. De fleste har jo slet ingen eller kun meget milde symptomer på covid-19, hvilket gør situationen endnu mere absurd.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments