Samtale med Morten Wilder: Urent trav i Frihedsbevægelsens Fællesråd?

På opfordring fra Morten Wilder selv offentliggør jeg her min telefonsamtale med ham fra i forgårs. Morten Wilder er en erfaren aktivist, sandhedssøger og frihedskæmper.

Samtalen handler om påstandene om urent trav i Frihedsbevægelsens Fællesråd. Jeg deler samtalen i ånden af fuld åbenhed og ytringsfrihed – også for folk som man ikke nødvendigvis er enig med. Morten Wilder har også ønsker, at jeg deler et link til denne video, som han har lavet om sagen.

Anledningen til samtalen var, at jeg havde slettet Morten Wilder som ven på Facebook, da jeg generelt sletter venner, der ikke respekterer, at jeg ikke ønsker at bruge Facebook som debatmedie. Årsagen er fraværet af ytringsfrihed på det sociale medie, og at Facebook efter min mening bl.a. er designet til at skabe afhængighed og en falsk følelse af, at man gør en forskel som aktivist. Denne holdning til Facebook har jeg ytret flere gange tidligere.

Du kan selv ytre din holdning til sagen ved at oprette en gratis profil og skrive en kommentar til dette indlæg. Her læser og besvarer jeg rent faktisk kommentarer. 🙂

Hvorfor er jeg så på Facebook? Simpelthen for at få folk over på PerBraendgaard.dk – eller i det mindste andre steder uden censur. Allerhelst vil jeg have folk ud på gaden og tale med deres medmennesker.

Se alle gratis indlæg på PerBraendgaard.dk

Se alle indlæg om corona

Coverfoto: Morten Wilders profilbillede på Facebook

Tilmeld
Besked om
guest
14 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
torsdag, 24 juni 2021, 10:01 10:01

Han lyder nøjagtig lige så blæst og speedet som altid – nu blot endnu værre :-/
Er der virkelig nogen der tager den fusentast alvorligt ?

Tinke696
torsdag, 24 juni 2021, 10:08 10:08

Piskeriset han høre kun sig selv

Bjarke Andersen
torsdag, 24 juni 2021, 17:29 17:29
Reply to  Tinke696

Frihedbevægelsen laver et kæmpe arbejde. De har laver fritaget app. For nul kr .. at de har beholdt de få håndører der er i overskud fra indsamlingen til annoncerne til det arbejde de laver kan ikke bringe mit pis i kog.

Kristine
torsdag, 24 juni 2021, 17:50 17:50

Det er desværre ikke håndører der er problemet. De henviser til et anonymt “juridisk team”, et åbenlyst og pinligt forsøg på at iklæde sig professionalitet, hver gang de udtaler sig om noget af relevans. Det er som at høre SD skubbe embedsfolk og videnskaben foran sig i den uretfærdige og vilkårlige magtanvendelse. Desuden bekæmper de en ligesindet for hans hæderlige indsats uden gode grunde og endda med forlovninger om mistænkelige juridiske samarbejder, der ikke kan dokumenteres (I Israel Per Brændgaard?). Det er irriterende at se hvor nemme “frihedselskere” som de så patetisk kalder sig, er at narre. Malou og Rørbæk… Read more »

clwnthr.
søndag, 27 juni 2021, 10:13 10:13
Reply to  Kristine

Ganske enig, Kristine.

Kristine
torsdag, 24 juni 2021, 17:09 17:09

Hvorfor angribe en mand for at modtage førtidspension? Din pragmatiske indstilling til modstandsbevægelsers økonomi-afhængighed, forsvarlig eller ej, er ekstremt usympatisk at forsvare gennem et angreb på en persons eksistensgrundlag. Det kan ikke sammenlignes. Jeg har lyttet til dig med entusiasme, skal det lige siges. Efter denne video har du afsløret dig som arrogant og mistænkelig. Hvordan i alverden kan du støtte op om åbenlyse svindlere der bruger Mette Frederiksens metoder og retorik til punkt og prikke, uden at rødme. Lyt til Malou’s nyeste videoer, har aldrig fulgt hende før eller interesseret mig for jeres grupper før, og kan nu forstå… Read more »

Kristine
torsdag, 24 juni 2021, 17:10 17:10

Morten Wilder er for fed!

JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 18:54 18:54

Well… Suk… Men altså donering er altid den bedste måde da alle så altid har adgang til informationen lagt op om de selv har penge eller ej. Jeg blev selv sparket ud af Mortens gruppe tid tilbage fordi vi absolut ikke fandt enighed i emnet i henhold til Israel og havde en åben debat. Men den er Per og mig jo nok heller ikke enig i, ligesom så mange andre der er faldet for det Romerske bedrag. Men Jøderne har altid været Jesuitternes syndebuk og før deres skabelse i 1500 tallet, samlet set jagtet af Romernisme op igennem historien. Jødehad… Read more »

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 19:17 19:17

Well Morten afviser Kristus og kunne aldrig få afvide hvad hans baggrund nu var og afhvad jeg husker tidligere kristen. Jeg spurgte ind til om han var medlem af den kult *update: Sciencetoxology*som nogle beskyldte ham for at være del af og jeg ikke lige husker navnet på den ligenu og her, men fik aldrig et helt direkte svar men det ved at være langt tid siden vi havde chatten så hukommelsen er noget rusten. Religions testen er altid vigtig – for hvad et mennesket baggrund er. Det er altid vigtigt at kunne stå inde for sin baggrund og der… Read more »

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 22:20 22:20

I stedet for at nedtrappe mit budskab, jeg ved godt i Demon fyldte mennesker ikke kan holde jer væk – men bevis hellere at jeg har fortalt andet end sandheden selv! Livet er kort, og jeg kan falde om hvert eneste øjeblik og være død – så jeg har andet at lave end at fylde folk med Løgn og Latin!!! Alle veje leder til Rom, og der er rigeligt af Bullelort ude på markedet. Spirituelt fulde, og uden forstand – der er kun 2 hold i denne verden, Team Jesus og Team Satan, afviser du at være på Kristus hold… Read more »

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 22:15 22:15

hæjeste = højeste

JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 22:13 22:13

Da jeg ikke kan redigere længere, og tingene var skrevet på mobilen retter jeg lige en fejl her:

Det er altid vigtigt at kunne stå inde for sin baggrund og der er jeg heller IKKE enig med Per, der blander en masse satanisk bullelort med det kristne.

JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 19:39 19:39

scientology… Der var artikler der sagde han var en del af galeskabet. Man må gå ud fra man kan svare direkte på hvad ens fundament er hvis man har ren og god Kanel i posen og ingen skidt. Det skulle være det mindste og når folk siger det er en privat sag så lyder det i hvert fald ikke som om de er Kristne der jo til alletider skulle stå i lyset og vidne om den olierede og korrekte Konge af Israel! Kristus der døde for vore synder til dem der vender om og ser mod det levende Brød der… Read more »

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
torsdag, 24 juni 2021, 19:50 19:50

Jeg er stadig frisk på en snak Per, vi har før snakket sammen inde på det Hostel hvis du har lyst. Så ligger jeg de brikker jeg har på bordet, hvad vi nu lige kan komme ind på og så kan du jo bare ligge det op på din side ligeledes.
Jeg har prøvet at kontakte dig telefonisk og via sms og over facebook før men det ikke rigtigt lykkedes at få hul igennem. Men der er også nok at se til.

Sandheden ændre sig ikke… Men vi er løbet fra den på så mange leder og kanter.

– Darkijah

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info