Krav om dokumentation: Nu får vi virkelig brug for Grundloven!

Fra den 1. juli skal alle borgere, der er fritaget fra test, vacciner og coronapas, kunne dokumentere det. Det fortæller Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse, der er formidlet til folket via Tekst-Tv. Det er efter min vurdering en klokkeklar overtrædelse af Grundlovens § 71 om personlig frihed. Jeg er parat til at gå retten for at … Læs videre Krav om dokumentation: Nu får vi virkelig brug for Grundloven!
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
fredag, 25 juni 2021, 18:01 18:01

Der er ingen bund og der er ingen top. Det er godt nok uhyggeligt men dog forventeligt.
Hvis de strammer hjerngrebet yderligere kan det jo være folk føler sig nødsaget til at benytte sig af det, for at kunne bevare deres arbejde. Ja, hvor er juristerne.. Alle/mange er lammet af frygt..

Frank
lørdag, 26 juni 2021, 14:06 14:06

som du skriver – “et smart triks”! det vare ikke længe så kan de umyndigøre alle som ikke makker ret. De får vendt alt på hovede – de har talt om samfundssind men det som det handler om at systemsind… at vi bliver proppet i kasser og systemer. Samfund er os borger…mennesker men når flest lytter efter hvad systemet siger så er vi på spanden. Så langt jeg kan huske tilbage har man sagt og jeg har selv brugt det “systemet er ikke til for mennesker men mennesker til for systemet” Systemet er elitens måde at kontrollere borgerne på –… Read more »