Sundhedsministeriet udsteder ulovlig coronaregel

Den nye regel fra Sundhedsministeriet om, at man skal fremvise dokumentation for, at man er fritaget for coronatest og coronapas er efter min opfattelse ulovlig. Den nye regel bryder både Sundhedsloven, Autorisationsloven og Persondataloven. Har vi nogle modige advokater på linjen, der vil sagsøge ministeriet, eller hvordan den slags retfærdighedssøgning nu foregår?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
onsdag, 30 juni 2021, 11:11 11:11

Det er bund ulovligt og jeg begriber ikke, at hverken advokater, læger og andre retsfolk med deres viden, kompetencer autorisation/status ikke råber op. Udover de socialpsykologiske årsager og forklaringer på, at mennesket hellere vil ‘høre til’ end at tage sin myndighed og risikere konflikten og konsekvenserne der følger. Forståelse for, det ikke er nemt, men det er da efterhånden uundgåeligt, og fuldstændig til grin at stadigvæk gå med sky-klappere. Uhyggeligt. Det personlige ansvar for at opretholde vores alles menneskerettigheder. Er det bare efterhånden ikke eksisterende? De oplyste/politiske bevidste mennesker jeg kender, vil under ingen omstændigheder få lavet denne sygelige erklæring… Read more »

Marie
torsdag, 1 juli 2021, 15:06 15:06

Godt spørgsmål. Og svært at svare på, da det nok dybest set er forskelligt fra menneske til menneske hvad der virker.. Vi praktiserer næste-kærligheden og accepterer, at vi ikke er herre over andres opfattelser, og så begynder vi at lære at lytte. Vi udfordrer narrativerne med empati og medfølelse og sans for sandheden, frem for retten og viljen til at ville have ret. Men jeg må indrømme, at selv de åbenlyse argumenter praller af. Så det handler om mere end den ‘gode debat’. Det er et spørgsmål om tid, når de selv i deres oplevelses- og erfaringsproces oplever at det… Read more »

Aroun
torsdag, 1 juli 2021, 15:48 15:48
Reply to  Marie

jeg synes, det mest triste er, at mennesker desværre ikke lærer af fortiden og historien, derfor kan det gentage sig igen og igen… hvis andre folk gerne vil leve på den her måde, må de jo bare gøre det. det presserende problem er, at alle andre bliver tvunget til det. lige nu er det meget nemt for alle selvstændige og formuende, sunde, raske og stærke at sidde og sige, ‘du skal ikke skrive under på noget, du skal ikke lade dig teste osv.’ men hvad skal de mennesker gøre, som er nødt til at arbejde eller afhængig af kommunen økonomisk… Read more »

Frank
lørdag, 3 juli 2021, 8:02 08:02
Reply to  Aroun

det er så rigtig som du skriver !! Som der står skrevet “dem som har skal få og dem som ikke har skal endog tages det de har” jeg er selv førtidspensionist og er også nervøs for hvornår de finder deres argument for at smække låget på. Derfor jeg har arbejde med et koncept hvor vi bliver så selvforsynede som muligt – skabe stærke fællesskaber som har andre værdier end det som systemet har presset ned over os i generationer. Det lidt skræmmende ved det skriftsted opdage jeg for nyligt. Det handler måske ikke kun om det materielle, magt og… Read more »

Marie
fredag, 2 juli 2021, 13:53 13:53
Reply to  Aroun

Ja, det har du ret i. Det er trist. Tak for dine tanker. Jeg tror ‘gaven’ i det er der viser sig nu, er at vi netop begynder at se grådigheden, manipulationen, kontrollen, magtsmisbruget i øjnene og vende det til ren al-kærlighed. Men de lidelser vi skal igennem, er forfærdelige, men muligvis uundgåelige..
Det resulterer i et nyt og bedre system, som bygger på rene medmenneskelige værdier. Vejen dertil syner dog en anelse lang pt. …