Prognose: Tvangsvaccination fra september

Jeg har lige talt i telefon med en veninde, der spurgte mig, hvad jeg forventer af den nærmeste fremtid. Herunder om jeg har tænkt mig at flygte. Det inspirerede mig til dette indlæg ud fra princippet om at forberede sig på det værste, mens man håber på det bedste. Fase 1: juli-august 2021 Jeg forventer, … Læs videre Prognose: Tvangsvaccination fra september
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
13 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
torsdag, 8 juli 2021, 13:42 13:42

Det skulle ikke genere mig spor at tvangsvaccinere sådan nogle som Mette Frederiksen, Søren Brostrøm, Bill Gates m.fl….

CHER
torsdag, 8 juli 2021, 16:56 16:56

Jeg tror ikke man vil tage fysisk tvang i brug på nuværende tidspunkt. Det er stemningen ikke til. Man vil formentlig benytte sig af kompulsiv tvang – det vil sige, man vil ramme danskerne der, hvor de er mest sårbare: På deres økonomi. Modtagere af offentlige ydelser vil miste disse, med mindre de lader sig vaccinere. Det er meget billigere og lettere for regeringen at benytte denne mulighed. Vaccinenægtere i den offentlige sektor vil blive truet med fyring. Vaccinenægtere i den private sektor vil blive pålagt en heftig skat. På den måde vil man formentlig kunne bringe vaccinationsprocenten op over… Read more »

Frank
fredag, 9 juli 2021, 10:41 10:41
Reply to  CHER

lige præcis CHER ! tror dog ikke der skal være så stor enighed (95%) før de går i gang med tvang – som det er lige nu er den frivillig tvang allerede meget stærk….. massens tro på at et flertal har ret….socialkontrol. Når vi igennem generationer har troet på kapitalismens ideologi så er det nemlig meget let at kontrollere folk – de skal bare trues på pengepungen. Tror ikke kun det vil være igennem SKAT at folk på det private market vil blive presset men også fra ledelsen, direktøren osv. Hvis de vil sælge må de være med på vognen…… Read more »

Morgan Aftning
fredag, 9 juli 2021, 1:50 01:50

Sammenkædningen med ‘programmering’ via 5G-mobilnetværket (op til 6 GHz) savner ethvert videnskabeligt grundlag. I så fald skulle al brug af (lavfrekvent) radar være bandlyst. Selv de helt høje båndsegmenter (i 40-60 GHz området) har 1000 gange længere bølgelængde end de omtalte nano partikler, og vil ikke kunne inducere nogen betydelig energi (information) heri til at forårsage ‘interessante’ virkninger i kroppen. Vi skal op på lysfrekvenser, før der er tale om egentlige nanoskopiske bølgelængder (omkr. 200-700 nm). Lysterapi begynder derimod at antage nye dimensioner, med foto-sensitive medikamenter i kroppen. Der findes faktisk allerede en sygdom, hvorunder den berørte kan blive helt… Read more »

Frank
fredag, 9 juli 2021, 10:29 10:29
Reply to  Morgan Aftning

jeg har langt fra teknologisk kunnen men jeg har fulgt udviklingen tæt i mange år. Selv professionelle og fagfolk bliver jævnligt overraske – jeg er med på at vi skal være forsigtig med udtagelser på løst grundlag men det er vigtig at vi stille os åbne for muligheder – teknologiens udvikling har raketfart og jeg tror ikke der er nogen som har overblikket … alle operere i deres små bobler og nogen samler de forskellige og sætter dem sammen til systemets/elitens fordel og kalder det udvikling. jeg vil bare ikke udelukke at 5G kan være en del af nogens plan… Read more »

Frank
fredag, 9 juli 2021, 11:02 11:02

altid farligt at komme med datoer – ikke fordi jeg ikke tror at det går stærkt men man kommer i samme bås som Jehovas Vidner som gang på gang har taget fejl og derfor er der ingen som lytter…. der har være mange falske profeter igennem tiden. Det er så ikke det sammen som ikke at komme med de tanker som man har – hvordan man syns det ser ud og er på vej til. (som du selv skriver til sidst!) Jeg tror vi har travlt med at få vores liv op til revision! Jeg tror at vi skal til… Read more »

Linda
fredag, 9 juli 2021, 12:17 12:17

Per, hvis du skulle give et godt bud på, hvor man kan flygte hen, når det her sker – hvor f… kan man tage hen??
Vi er en lille gruppe, der er begyndt at preppe og gøre klar til at smutte lige så snart nettet går ned, bil og garage er fyldt med grej og mad, men vi kan vel nærmest ikke køre nogen steder hen. Umiddelbart er planen på en eller anden måde at sejle over til Sverige, og finde en mulig vej opad – men vil det overhovedet være muligt i dine øjne?

Linda
fredag, 9 juli 2021, 22:02 22:02

Forståeligt! Mine børn bliver det, der afgør, hvad jeg gør, når det ramler. ❤️

Frank
lørdag, 10 juli 2021, 18:17 18:17
Reply to  Linda

jeg forstår helt din lyst til at forsvinde i det Svenske kæmpe landskab men jeg tror ikke det er måden man kan løse udfordringen på – det er bare et spørgsmål om tid før de finder en – og det er blevet langt letter med de morderne teknologier. Stå man alene står man svagt men står man mange står man stærkt. Jeg tror mere på man samler sig i samfund som samarbejder, giver moralsk støtte og kan stå imod hvis de forsøger at krænke en. Nu kan man mene om Christiania hvad man vil men politikerne har stadig ikke formået… Read more »

sonja
lørdag, 10 juli 2021, 7:01 07:01

I følge Europarådet er det ikke tilladt at diskriminere dem der ikke vil være forsøgskaniner for det jeg kalder dødssprøjter, det er medikamenter de kriminelle medicinalfirmaer Johnson og johnson Pfizer og Moderna siden 2017 gerne ville afprøve på mennesker. Jeg kalder det der foregår for Holocaust 2, da der omkring 1/6 var 4500 her i landet der var døde af de sprøjter der ikke har noget som helst med hverken en vaccine eller en en virus at gøre, og havde vi ikke nogle dybt korrupte politikere var vi ikke blevet medlem af WEF i 2018,og så havde vi ingen coronakrise… Read more »

Dorjef
torsdag, 15 juli 2021, 10:29 10:29

Rigtigt godt indlæg Per. Jeg har stort set gjort mig samme tanker, og synes ikke du overdriver. Der findes flere velbegrundede årsager til at 5G spiller en stor rolle.