Allan Randrup er direkte eller indirekte finansieret af Bill Gates

Allan Randrup Thomsen er en af de mest skræmmende coronaeksperter i pressen i Danmark. Jeg har derfor gravet lidt i hans finansiering ud fra det klassiske Follow The Money-princip i kritisk journalistik. Randrup er professor og leder af en forskningsgruppe i eksperimentel virologi på Københavns Universitet. Randrups forskningsgruppe er en del af Afdeling for Immunologi … Læs videre Allan Randrup er direkte eller indirekte finansieret af Bill Gates
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Else Nielsen
søndag, 1 august 2021, 16:40 16:40

Hej Per
Jeg har stor glæde af dine daglige helt fantastiske intelligente indlæg, men deltager meget sjældent i kommentarerne. Dog gør jeg en undtagelse nu, da jeg er helt høj af de to afsløringer, du har gravet frem i dag. Jeg havde det på fornemmelsen. Tak for alle dine skriv.
Hilsen EMN

Morgan Aftning
søndag, 1 august 2021, 23:42 23:42

Altså med ‘jødiske’ penge og understøttet af den tilhørende, globale magtstruktur ?

neo
neo
mandag, 2 august 2021, 9:42 09:42

Tænk hvis vi havde en presse….