Allan Randrup er direkte eller indirekte finansieret af Bill Gates

Allan Randrup Thomsen er en af de mest skræmmende coronaeksperter i pressen i Danmark. Jeg har derfor gravet lidt i hans finansiering ud fra det klassiske Follow The Money-princip i kritisk journalistik.

Randrup er professor og leder af en forskningsgruppe i eksperimentel virologi på Københavns Universitet. Randrups forskningsgruppe er en del af Afdeling for Immunologi og Mikrobiologi også kaldet ISIM. På ISIM’s hjemmeside på undersiden Funding & Cooperation finder vi The Bill & Melinda Gates Foundation listet blandt deres finansierings- og samarbejdspartnere.

Det betyder, at Allan Randrup er direkte eller indirekte finansieret af Bill Gates og dermed kommercielle særinteresser i vaccinesalg m.v.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Else Nielsen
Else Nielsen(@emn)
søndag, 1 august 2021, 16:40 16:40

Hej Per
Jeg har stor glæde af dine daglige helt fantastiske intelligente indlæg, men deltager meget sjældent i kommentarerne. Dog gør jeg en undtagelse nu, da jeg er helt høj af de to afsløringer, du har gravet frem i dag. Jeg havde det på fornemmelsen. Tak for alle dine skriv.
Hilsen EMN

Morgan Aftning
Morgan Aftning(@morgan-aftning)
søndag, 1 august 2021, 23:42 23:42

Altså med ‘jødiske’ penge og understøttet af den tilhørende, globale magtstruktur ?

neo
neo(@neo)
mandag, 2 august 2021, 9:42 09:42

Tænk hvis vi havde en presse….