Corona-Lone arbejder for Bill Gates

Professor Lone Simonsen fra RUC har været en af de mest brugte eksperter i pressens dækning af corona. I annonceringen af et offentligt foredrag den 5. november 2018 i Videnskabernes Selskab med titlen ‘Pandemier i fortid, nutid og fremtid’ er den sidste sætning af præsentationen af Lone Simonsen følgende:

“Hun forsker også i evaluering af globale børnevaccine programmer for Bill & Melinda Gates Foundation.”

Se selv

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 2 august 2021, 9:46 09:46

Lone medvirkede i Facebook program med en tidligere 24syv vært. Lyt til de programmer hvor coronalone er med, så vil du bemærke at hun bliver mere og mere opstemt, og pludselig bluver fortaler for visse strategier. sikkert i takt med at pengene fosser ind.

Og hvad med deres Facebook program. Hvem fik de penge af? Hvad laver værten nu?