Skræmmende! Australien er blevet en politistat

Det virker som om, at den danske presse også har fået mundkurv på af pressens minister, statsminister Mette Frederiksen, om at berette om, hvad der foregår i Australien for tiden.

Den australske befolkning lider tilsyneladende ikke af den samme blinde autoritetstro, som de fleste danskere gør. De australske mænd er tilsyneladende ikke blevet MeToo-kastreret i samme grad som de danske mænd, og de australske kvinder er meget mere kampklare til at forsvare deres børn mod overgreb fra magthaverne end de feministisk tæmmede kvinder i Danmark er.

Konsekvensen af den sundere kultur i Australien er, at tilslutningen til covid-19-“vaccinerne” er meget lav.

Steigan.no kunne i går berette, at Australien hastegodkender en totalitær lov uden sidestykke i landets historie. Med ‘coronapandemien’ og ‘terrorisme’ som påskud har den australske regering fået det australske folketing til at godkende en overvågningslov, som man skal til Kina og tilsvarende diktaturer for at finde mage til.

Den nye lov giver politiet lov til bl.a. at overtage en borgers konto på sociale medier og gå ind og ændre i data på nettet. Det er reelt en afslutning på menneskerettighederne på nettet i Australien. Det giver politiet ret til operere som hackere overfor private borgere.

Australien er muligvis det land i verden, der er kommet længst med at omdanne et relativt demokratisk samfund til en totalitær politistat med ‘sundhedskrisen’ som påskud.

Det norske medie Steigan.no kunne den 31. juli rapportere, at der i praksis nu er indført politistat i Sydney. Politiets magt er blevet udvidet, og alle borgere skal bruge mundbind, når de bevæger sig udenfor deres bolig. Der er desuden sat store politiafspærringer op, der forhindrer den frie bevægelighed. Det er ‘nye bølger af corona’, der bliver brugt som påskud for at udvide politistaten og begrænse folkefriheden.

Du kan læse mere om de barske forhold for australske borgere her.

Analytikere vurderer, at presset på den australske befolkning skyldes, at australierne i meget lav grav lader sig frivilligt “vaccinere” mod covid-19. Vi oplevede det samme frihedsberøvende pres fra magthaverne i Danmark, dog lidt mindre voldsomt end i Australien, forud for udrulningen af “vaccinerne”. Slutmålet er tilsyneladende at motivere befolkningen til at lade sig “frivilligt” vaccinere.

I Danmark er situationen anderledes nu, da et stort flertal frivilligt har taget sprøjten. Næste trin her bliver formentlig indførelse af vaccinepas, som generel adgangsgiver til samfundet samt et krav om to stik pr. år for at holde vaccinepasset opdateret. Propagandaen for dette vil dog formentlig først for alvor begynde efter kommunal- og regionalvalget den 16. november 2021.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 3 september 2021, 10:25 10:25

Det er fame uhyggeligt – i bogstaveligt forstand. Hvorfor det ikke er så slem i Danmark er fordi de fleste jo er bedøvet med “brød”, komfort og underholdning. Så længe vi ikke gør oprør så behøver systemet ikke lave så radikale indgreb men bare stramme løkke langsom men sikkert til frihed og retfærdigheden er røget ud med badevandet. Først var det vores fødevare industri som blev overtaget af en lille gruppe forhærdet, syge hovedaktionær, så var det energisektoren/industrien osv. osv. og nu er turen så kommet til sundhedsindustriens. …. lige en rettelse, nu er det nogle få investeringsfonde som styre… Read more »