Skræmmende! Australien er blevet en politistat

Det virker som om, at den danske presse også har fået mundkurv på af pressens minister, statsminister Mette Frederiksen, om at berette om, hvad der foregår i Australien for tiden. Den australske befolkning lider tilsyneladende ikke af den samme blinde autoritetstro, som de fleste danskere gør. De australske mænd er tilsyneladende ikke blevet MeToo-kastreret i … Læs videre Skræmmende! Australien er blevet en politistat
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 3 september 2021, 10:25 10:25

Det er fame uhyggeligt – i bogstaveligt forstand. Hvorfor det ikke er så slem i Danmark er fordi de fleste jo er bedøvet med “brød”, komfort og underholdning. Så længe vi ikke gør oprør så behøver systemet ikke lave så radikale indgreb men bare stramme løkke langsom men sikkert til frihed og retfærdigheden er røget ud med badevandet. Først var det vores fødevare industri som blev overtaget af en lille gruppe forhærdet, syge hovedaktionær, så var det energisektoren/industrien osv. osv. og nu er turen så kommet til sundhedsindustriens. …. lige en rettelse, nu er det nogle få investeringsfonde som styre… Read more »