Whistleblower-bedemand: Gamle er blevet dræbt for at at øge covid-dødstal

Den engelske bedemand John O’Looney taler ud om sine erfaringer med at være bedemand under coronakrisen i England i denne video på Telegram.

Han fortæller, hvordan alle mulige andre dødsårsager er blevet kategoriseret som covid-19, så dødstallet har kunnet øges.

Han har også været vidne til overdrevet høje antal døde på udvalgte plejehjem, hvor han mistænker, at de gamle simpelthen er blevet slået ihjel via medicinoverdosering for at øge dødeligheden af “covid-19”.

På trods af den store indsats for at øge covid-dødstallet, så var antallet af døde i 2020 lavere end i 2019. Dødstallet begyndte først at stige markant, da de begyndte at “vaccinere” mod covid-19. Denne gang var det dødsfald i alle aldersgrupper og fra alle lokationer, ikke kun gamle på plejehjem. Magthaverne i systemet forsøgte endvidere at give covid-19 skylden for disse dødsfald, som ifølge bedemanden tydeligvis måtte skyldes vaccinerne.

Dem, der dør nu, er stort set alle vaccinerede, og de dør typisk af hjerteanfald eller pludselig organstop, ifølge John O’Looney.

Han påstår desuden, at deltavarianten er almindeligt anerkendt i sundhedssystemet som en vaccineskade.

Hvis du er bedemand i Danmark og har erfaringer, som du ønsker at dele, så er du meget velkomen til at kontakte mig.

Download Telegram

Du kan også følge min kanal på Telegram, som i modsætning til Facebook er uden censur.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments