Ensretning til meningsløshed: Hvorfor løber en løber i flok?

Jeg har i dag vovet mig til at stille et af de spørgsmål, som man ikke må stille: Hvorfor løber en løber i flok? Eller måske må man godt stille spørgsmålet, hvis man ikke forventer at få et rationelt svar.

De mange år med irrationel motionsmani i Danmark har været en glimrende opvarmning til de irrationelle coronakrav drevet af den samme irrationelle flokmentalitet.

Ja ja, jeg ved godt, at det kan være fysiologisk sundhedsfremmende at løbe. Jeg tvivler dog på, hvor mentalt sundhedsfremmende det er at løbe bevidstløst med i en flok uden noget reelt formål med løberiet. Det er ligeledes en anelse idiotisk at løbe rundt alene, uden der er nogen efter en, uden man skal nå noget, eller uden at man får en konkret belønning for det meningsløse arbejde.

Hvis man på den måde kan få voksne mennesker til at løbe ensrettet i flok, uden at nogen i flokken rigtigt har lyst til det, eller føler at det har noget reelt formål, så kan man få mennesker til hvad som helst, herunder coronavanvid.

Det hele hænger sammen i en sundhedskultur i forfald.

Her er en video, som jeg optog på Østerbrogade i dag:

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
søndag, 19 september 2021, 19:13 19:13

De skal ned til vaccinecentret i føteks…