Du har som covid-vaccineret formentlig krav på erstatning

Siden 2. Verdenskrig har det været strafbart for læger m.v. at presse eller lokke mennesker til at indtage eksperimentel medicin uden informeret samtykke.

De såkaldte vacciner mod covid-19 er eksperimentel medicin, og så vidt jeg er orienteret, så har ingen borgere i Danmark givet informeret samtykke, før de er blevet stukket. De er tværtimod blevet lokket og presset til at deltage i eksperimentet, mens de vigtige informationer om risici er blevet undgået og tilbageholdt. Der er således tale om det modsatte af informeret samtykke, hvor man via propaganda og manipulation er blevet hensat i en tilstand, hvor man ikke har været i stand til at modsætte sig stikket.

Informeret samtykke om covid-19-vaccinerne bør efter min mening som minimum omfatte følgende informationer:

 • Der er tale om en betinget godkendt vaccine. Den endelige godkendelse afhænger af resultaterne af det eksperiment, som du deltager i, hvis du tillader stikket.
 • De langsigtede virkninger og bivirkninger af vaccinerne er på nuværende tidspunkt helt ukendte.
 • De langsigtede fase 3-forsøg er sprunget over på grund af kollektiv frygt og panik, og du kommer her i bedste fald til at deltage i et fase 4-forsøg, hvorved det i sidste ende bliver umuligt at konkludere noget med videnskabelig sikkerhed om virkninger og bivirkninger af vaccinerne, selvom du ofrer dig for sagen.
 • Der er eksempler på mennesker, der har fået meget alvorlige bivirkninger som følge af vaccination, bl.a. hjertebetændelse og blodpropper, hvor lægerne har vurderet, at vaccinerne har været medvirkende årsag.
 • Selvom du er blevet vaccineret mod covid-19, så kan du stadigvæk blive ramt af covid-19, ligesom du kan blive smittet, og du kan smitte andre med coronavirus.
 • Der findes effektiv behandling mod covid-19, der sådan set gør vaccination overflødig.
 • Covid-19 er kun farligt for en ganske lille del af befolkningen, måske ca. 2 %.
 • Vaccination hjælper ikke på den vitamin- eller mineralmangel eller overvægt, der formentlig er den fundamentale årsag til mange tilfælde af svær covid-19.
 • Vaccination kan ikke træde i stedet for en sund og varieret kost og livsstil, herunder de rette kosttilskud.
 • Hvis du tager skade af vaccinationen, så er det meget vanskeligt at få erstatning.
 • De to stik, som vi siger er fuldt vaccineret nu, er næppe fuldt vaccineret fra allerede om kort tid. Du bliver reelt en slags vaccinejunkie, hvor du er afhængig af regelmæssige stik for at bevare adgangen til det totalitære samfund og for at dit vaccineødelagte immunforsvar kan fungere nogenlunde.
 • Naturlig immunitet er et langt bedre, sundere og mere naturligt alternativ til vaccination for enhver, der tør blive syg for at bevare sin sundhed og frihed.
 • Du får ingen betaling for at deltage i det medicinske eksperiment, selvom du sætter dit liv og helbred på spil for en unødvendig sag.
 • Vil du stadigvæk have stikket?

Hvis du er blevet vaccineret uden forinden at have modtaget ovenstående informationer, så vil jeg anbefale dig at anmelde den vaccinerende læge og søge erstatning for manglende informeret samtykke. Det er ikke nok, at du har givet samtykke til selve stikket. Samtykket skal være INFORMERET! Din anmeldelse er også nødvendig for, at de ansvarlige læger kan blive efterforsket, retsforfulgt og straffet.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments