Ny lov i Australien kan gøre det lovligt at fjerne uvaccinerede

Det australske parlament skal snart stemme om et nyt lovforslag, Biosecurity Amendment (Enhanced Risk Management) Bill 2021, der gør det muligt for magthaverne at fjerne og isolere uvaccinerede mennesker på ubestemt tid, hvis “man” mener, at de udgør en risiko for ‘biosikkerheden’.

Biosikkerhedsparadigmet stormer frem dernede. Vi må ikke tillade, at de samme mørke kræfter får held med at gennemføre deres totalitære, fascistiske love i Danmark. Ja, de pakker det ind i gode intentioner, men sådan har totalitære stater altid opført sig. Spørgsmålet er, om vi ikke allerede har lovgrundlaget i Danmark for, at de kan gøre noget tilsvarende, hvis Magnus Heunicke igen kalder covid-19 en samfundskritisk sygdom og således aktiverer alle beføjelserne i Epidemiloven. Det understreger vigtigheden af, at covid-19 også skal fjernes fra listen af alment farlige sygdomme. Der skal i det hele taget være massiv folkelig overvågning af magthaverne i dette spil om frygten. De skal ikke have lov til at skræmme vores medborgere så meget, at de selv efterspørger den totalitære stat.

Nok er nok!

Men lige nu: God kamp til vores venner i Australien!

Det bør i øvrigt debatteres, hvem der er den egentlige trussel for biosikkerheden: de vaccinerede eller de uvaccinerede. Men den frie debat, i hvert fald i massemedierne, var det første, der blev ofret, da Danmark blev invaderet af coronafrygt.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments