Kan covid-19-vaccinerne give AIDS?

Det uafhængige medie The Exposé udgav den 15. oktober 2021 en grundig gennemgang af covid-19-vaccinedata fra ‘UK PHE Vaccine Surveillance Report’.

Data tyder på, at ikke nok med, at covid-19-vaccinerne mister effekt; efter nogle uger har de vaccinerede en større risiko for covid-19 end de uvaccinerede. Det tyder på, at den langsigtede virkning af indsprøjtningerne er en nedgang i modstandskraften. Revaccination kan kun forbigående styrke modstandskraften, hvorefter den igen begynde at dykke til under niveauet for de uvaccinerede. På den måde medfører de såkaldte vacciner mod covid-19 reelt, at man bliver en vaccinejunkie, der er afhængig af regelmæssige indsprøjtninger fra medicinalindustrien for at vedligeholde et immunforsvar, der måske ender med at være nede på omkring halv styrke af en uvaccineret krop.

Svækkelsen ses hos personer over 30 år.

Den gradvise nedbrydning af immunforsvaret som følge af vaccinerne kan betragtes som en form for AIDS (Aquired Immune Deficiency Syndrome), hvor det ikke er virus, men vaccination imod virus, der er årsagen til AIDS.

Hvorvidt dette har været den planlagte intention fra starten, melder historien ikke noget om.

Jeg vil gerne se data og beregningerne bekræftet af andre kilder, før jeg går ud og siger, at man får AIDS af vaccinerne. Så vidt jeg er orienteret, så er de samme data desværre ikke offentligt tilgængelige i Danmark, så vi kan desværre ikke lave en tilsvarende beregning for danske forhold.

Mistanken viser dog meget tydeligt problemet i at gå ud og presse hele verdens befolkning til at lade sig indsprøjte med vacciner, hvor der kun er forskningsresultater for virkningen efter 2-3 mdr. Hvis vaccinerne kun sænker risikoen for corona i den indledende periode og derefter svækker det gradvist til under udgangsniveauet, så står vi om kort tid med et gigantisk folkesundhedsproblem.

Tilmeld
Besked om
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
Rubo(@rubo)
fredag, 22 oktober 2021, 20:11 20:11

Per jeg har lyttet til nogle af de amerikanske læger/forskere bl.a Carrie Madej, det er ganske uhyggeligt det hun finder ud af. Der er også materiale fra fostre i sprøjterne, en af lægerne mente at det evt er grunden til, at så mange tror/mener/føler at de er det modsatte køn… Det er så ækelt, som de bruger os mennesker til forsøg af alle mulige slags… Gid der er lygtepæle og Randers Reb nok…

Frank
Frank(@frank)
lørdag, 23 oktober 2021, 13:49 13:49

selv hvis bare halvdelen er sandt så vil vi meget snart kunne stå over for en humanitær katastrofe som, vi borger slet ikke er parat til.

Bentehp
Bentehp(@bentehp)
tirsdag, 26 oktober 2021, 13:45 13:45