Kan covid-19-vaccinerne give AIDS?

Det uafhængige medie The Exposé udgav den 15. oktober 2021 en grundig gennemgang af covid-19-vaccinedata fra ‘UK PHE Vaccine Surveillance Report’. Data tyder på, at ikke nok med, at covid-19-vaccinerne mister effekt; efter nogle uger har de vaccinerede en større risiko for covid-19 end de uvaccinerede. Det tyder på, at den langsigtede virkning af indsprøjtningerne … Læs videre Kan covid-19-vaccinerne give AIDS?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
fredag, 22 oktober 2021, 20:11 20:11

Per jeg har lyttet til nogle af de amerikanske læger/forskere bl.a Carrie Madej, det er ganske uhyggeligt det hun finder ud af. Der er også materiale fra fostre i sprøjterne, en af lægerne mente at det evt er grunden til, at så mange tror/mener/føler at de er det modsatte køn… Det er så ækelt, som de bruger os mennesker til forsøg af alle mulige slags… Gid der er lygtepæle og Randers Reb nok…

Frank
lørdag, 23 oktober 2021, 13:49 13:49

selv hvis bare halvdelen er sandt så vil vi meget snart kunne stå over for en humanitær katastrofe som, vi borger slet ikke er parat til.