Danmark er det frivillige Nordkorea

Gæsteindlæg af Ildspor

DK er kendt som det FRIVILLIGE NORDKOREA. Danskere som er hjernevaskede kollektivister ER en trussel mod næsten og almenvellet, hvad enten det er sagt emotionelt fordømmende eller ej.

‘Det vil forventes af almindelige mænd og kvinder at være føjelige, arbejdsomme, punktlige, tankeløse, og tilfredse. Af alle disse kvaliteter vil tilfredshed blive anset for at være den vigtigste….Det som vil være af største vigtighed politisk, vil være massepsykologi. Hvad som er essentielt i massepsykologi er overtalelsens kunst……. Når teknikken er blevet perfektioneret, vil hver eneste regering med ansvar for uddannelse være i stand til sikkert at kontrollere sine undersåtter uden hjælp fra hære eller politimænd…..ernæring, injektioner, og påbud vil kombineres fra en meget tidlig alder, så at den karakter som autoriteterne finder ønskværdig, produceres, og enhver seriøs kritik af den herskende magt vil være psykologisk umulig. Selv hvis alle er miserable, vil de tro sig selv lykkelige, fordi regeringen fortæller dem, at de er det.’
– Bertrand Russell, verdenskendt legendarisk logiker, matematiker og filosof, skrevet for 70 år siden

Danmark er i international adfærdsforskning kendt som det frivillige Nordkorea (Weekendavisen), og blandt de allermest tilfredse i Europa mht. regeringens håndtering af Corona-krisen.

‘En virkelig effektiv totalitær stat ville være en, hvor den almægtige udøvelse af politiske chefer og deres hær af ledere kontrollerer en befolkning af slaver, der ikke behøver at blive tvunget, fordi de elsker deres servilitet.’
– Aldous Huxley, Fargre Nye Verden

I Aldous Huxley’s Fagre Nye verden er al modstand, og mulighed for og ønske om revolution, udeladt. Folk er lykkelige pga. den bedøvelse, de lever i, men individet er opslugt i masserne, og individets rettigheder kan ikke håndhæves, da ingen konstaterer dem – og ingen konstaterer brud på dem.

Vold er generelt set et dårligt og omkostningsfuldt redskab til at få sin vilje. Derfor at propaganda, uddannelsesskade, mind control, etc. er at foretrække, fordi kontrol af sindet (sindelagskontrol) ikke kræver åbenlys fysisk vold for at kontrollere mennesker.

Derimod er denne lullen ind i lykke, som vi præsenteres for i Fagre Nye Verden, ideel, fordi der slet ingen grund er til at gøre modstand, hvis man er tilfreds. Den fuldendte totalitarisme har måske slet ikke brug for vold, da målene er nået.

Uvidende Ufrihed er den største fare

‘Uvidende Ufrihed er den største fare i tidsånden, foruden atomkrig og andre rædsler, som uvidende ufrihed er årsagen til på flere måder.
[De vil] få folk til at elske deres trældom og producere diktatur uden tårer, en form for smertefri koncentrationslejr for hele samfund, så at folk vil få frataget deres frihedsrettigheder, men de vil snarere nyde dette fordi de vil være distraherede fra ethvert ønske om oprør pga. propaganda og hjernevask, eller hjernevask forstærket af farmakologiske metoder. Og dette synes at være den endelige sidste revolution” [dvs. elitens revolution, da enhver folkelig tilskyndelse til oprør vil være udslettet, når folk er tilfredse under fængslende forhold, hvor ufriheden ikke erkendes som ufrihed]
– Aldous Huxleys forudsigelse om fremtiden, Tavistock, 1961

Det er en grundpille hos totalitarismen og en grundlæggende pointe hos Huxley – som er det privatløse samfund, som World Economic Forum ønsker EXPLICIT (og annonceret i deres videoer anno 2021) under Den Store Nulstilling – – ideologien er uhyggelig tydelig, også da de brugte Ida Auken som gallionsged for samme Fagre Nye Verden-filosofi i 2016:

‘Jeg ejer intet, jeg har intet privatliv, og jeg har aldrig været gladere…Jeg ved, at et eller andet sted, bliver alt hvad jeg gør, tænker og drømmer om registreret. Jeg håber bare, at det ikke vil blive brugt imod mig’,

Der er altså ingen reel beskyttelse af personlige oplysninger i Ida Aukens fremtidsvision. Men det er ikke trist i Aukens verden. Det er til gengæld prisen for et bedre liv.’
– Ekstrabladet, december 2016


‘Jeg befriede tusinder af slaver – jeg kunne have befriet tusinder flere, hvis blot de havde vidst de var slaver’
– Harriet Trubman

‘Det er svært at frigive tåber fra de lænker de ærer’
― Voltaire


‘Ingen er mere håbløst slaver end dem, der falskt tror sig frie.’
Goethe

‘Den lykkelige slave gør den engagerede intellektuelle ulykkelig. Det er ikke til at udvikle en kritisk teori om den sociale virkelighed, hvis folk er tilfredse under omstændigheder, som skulle være dybt utilfredsstillende’
– Axel Honneth

‘Lykkelige slaver er de bitreste modstandere af frihed’
―Marie Freifrau von Ebner-Eschenbach’

Den bedste måde at forhindre en fange i at flygte er at sikre, at han aldrig ved, at han er i fængsel.’
– Dostojevski


‘The ultimate tyranny in a society is not control by martial law. It is control by the psychological manipulation of consciousness, through which reality is defined so that those who exist within it do not even realize that they are in prison. They do not even realize that there is something outside of where they exist.’
­ – Barbara Marciniak, ‘Bringers of the Dawn’, The original Pleiadian Channelings


Sindssyge i epoker og nationer er reglen, som Nietzsche og Jung sagde, ikke i individer som vågner op fra sindssygen og de falske magtparadigmer.

Det største problem ved frihedskampen under Corona er, at flertallet ikke ved de er ufrie…….. pga. Den Store Løgn. Flertalsfejlslutningen og løgn. De fleste mennesker troede på, at Irak havde masseødelæggelsesvåben (2003) af den simple grund, at det var, hvad de konstant blev fortalt med af den såkalt ‘troværdige’ presse – krigene i det 20. og 21. århundrede var alle præget af massive løgne. Corona er ingen undtagelse.

I et paradigmeskifte og en verden af overflod af falskhed, vil sandhed fremstå som det mest mærkværdige, man nogensinde har hørt. De fleste vil derfor – uden at vide det – alliere sig med løgnen, som var det sandhed, og bekæmpe sandhed, som var det løgn.

Folk foretrækker ondskabens løgne om Corona, som de foretrækker pga. angst for sandheden om ondskaben…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 23 oktober 2021, 23:30 23:30