Endnu en læge prøver at bortforklare, at vaccinerede bliver indlagt med corona

Ekstra Bladet har bragt et interview med Lars Østergaard, som er professor ved Aarhus Universitet og ledende overlæge ved Aarhus Universitetshospital.

Det er voldsomt at være vidne til en så høj grad af ignorance fra en fagperson. Artiklen er samtidig et eksempel på det, jeg havde forudset fra starten: Når man springer de lange Fase 3-effektstudier over og går direkte til markedsføring, så ender man ud i politiske fortolkninger af sygdom og død i stedet for videnskab. Lars Østergaard foretager efter min mening en politisk og ikke en videnskabelig fortolkning, hvilket på sin vis er forståelig, da der ikke er noget ordentligt videnskabeligt grundlag at udtale sig på, da myndighederne har tilladt, at medicinalindustrien er sprunget den forskning over.

Det fremgår af Lars Østergaards officielle CV, at han under “SELECTED SCIENTIFIC COMMITTEES AND BOARDS” er medlem af “National health committee for the handling of Covid-19, counselor for the Danish Helath Authority (and various committees previously)”. Hans udtalelser bør derfor tages med et meget stort gran salt.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Susan Fredlund
Susan Fredlund(@susanfredlund)
onsdag, 27 oktober 2021, 14:01 14:01

Først, Tak for dit stærke journalistarbejde! Jeg vil egentlig bare gerne høre om det er lykkedes dig at finde frem til de helt afgørende data i hele det her forbandede halvanden års show af et Coronacirkus! Hvor mange er reelt blevet alvorligt Covid19syge? og hvor mange er reelt døde pga alvorlig Covid19infektion? (Og ja lad os bare holde os til de danske tal.) Ifølge mine uendelige mange timers research på SSIs tabeller og opgørelser, er min korte konklusion: At vi taler om særdeles lave tal! Men klare beviser det er desværre svært at opdrive, ikke mindst fordi at på fx… Read more »

Susan Fredlund
Susan Fredlund(@susanfredlund)
onsdag, 27 oktober 2021, 14:07 14:07

Først, Tak for dit stærke arbejde! Jeg vil egentlig bare høre om du kender til de helt afgørende data i hele det her forbandede halvanden års show af et Coronacirkus! Hvor mange er reelt blevet alvorligt Covid19syge? og hvor mange er reelt døde pga alvorlig Covid19infektion? (Og ja lad os bare holde os til de danske tal.) Ifølge mine uendelige mange timers research på SSIs tabeller og opgørelser, er min korte konklusion: At vi taler om særdeles lave tal! På SSI har alle relevante data hele vejen igennem været placeret så snørklet inde på deres sider at det selvfølgelig er… Read more »

Susan Fredlund
Susan Fredlund(@susanfredlund)
onsdag, 27 oktober 2021, 14:09 14:09

Ahh Nå har lige sendt samme indlæg to gange, fordi jeg troede det forsvandt! men det venter på godkendelse ser jeg 😉