Video: Hvornår skal de uvaccinerede gå med gule armbind?

Jeg har i dag ringet til ministeriet og myndighederne for at spørge, hvornår vi uvaccinerede skal begynde at gå med gule armbind, som jo tidligere i historien er blevet brugt i en tilsvarende situation.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Politisk medlemskab per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md, Mdl. donation: 100 kr/md, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 27 oktober 2021, 20:00 20:00

Det ville faktisk være en super happening at vi tog gult armbind på. Så kan vi jo også få lov at have offer rollen. ; )

torsdag, 28 oktober 2021, 14:19 14:19
Reply to  claus

Ja, jeg tror godt jeg kunne finde på at gå rundt med et gult armbind hvor der står “uvaccineret”, måske flettet sammen med den berømte stjerne… netop for at udstille det absurde i det der foregår.
En anden ide jeg har forsøgt at få et par vågne grafiske designere til at lave er en badge hvor der står “Ja til immunforsvaret! Nej til covid vacciner!” Grafikken på badgen kunne være inspireret af Christianias gamle ‘nej til hårde stoffer’-grafik – se http://amagerpotpourri.dk/?tag=christiania

lørdag, 30 oktober 2021, 9:11 09:11
Reply to  HenrikR

Forhåbentlig ville det få flere til at reflektere. Men sansynlig vis ville det møde modstand, fornægtelse og vrede “hvor våger i at sammenligne jer med med det forfærdelige der skete dengang, de var jo rigtig forfulgt, i har selv valgt de. Men måske vil nogle også vågne og føle skyld over at deltage.
comment image

søndag, 31 oktober 2021, 20:45 20:45

​3864 0000 😀