Video: Hvornår skal de uvaccinerede gå med gule armbind?

Jeg har i dag ringet til ministeriet og myndighederne for at spørge, hvornår vi uvaccinerede skal begynde at gå med gule armbind, som jo tidligere i historien er blevet brugt i en tilsvarende situation.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
claus
onsdag, 27 oktober 2021, 20:00 20:00

Det ville faktisk være en super happening at vi tog gult armbind på. Så kan vi jo også få lov at have offer rollen. ; )

HenrikR
torsdag, 28 oktober 2021, 14:19 14:19
Reply to  claus

Ja, jeg tror godt jeg kunne finde på at gå rundt med et gult armbind hvor der står “uvaccineret”, måske flettet sammen med den berømte stjerne… netop for at udstille det absurde i det der foregår.
En anden ide jeg har forsøgt at få et par vågne grafiske designere til at lave er en badge hvor der står “Ja til immunforsvaret! Nej til covid vacciner!” Grafikken på badgen kunne være inspireret af Christianias gamle ‘nej til hårde stoffer’-grafik – se http://amagerpotpourri.dk/?tag=christiania

claus
lørdag, 30 oktober 2021, 9:11 09:11
Reply to  HenrikR

Forhåbentlig ville det få flere til at reflektere. Men sansynlig vis ville det møde modstand, fornægtelse og vrede “hvor våger i at sammenligne jer med med det forfærdelige der skete dengang, de var jo rigtig forfulgt, i har selv valgt de. Men måske vil nogle også vågne og føle skyld over at deltage.
comment image

thomas69
søndag, 31 oktober 2021, 20:45 20:45

​3864 0000 😀