Dan Rachlin burde lære af jødernes historie

Radiovært og DJ Dan Rachlin udskammer de uvaccinerede i et opslag på Facebook den 8. november 2021. Han følger opslaget op med talrige udskammende kommentarer i kommentarsporet.

Dan Rachlin må selvfølgelig mene og ytre, hvad han vil. Jeg antager, at Dan Rachlin har jødiske rødder, og jeg synes, at han derfor skulle reflektere over, hvordan den udøvende magts behandling af jøderne under den forrige besættelse i 1940-45 minder om den udøvende magts behandling af de uvaccinerede nu.

En anden Rachlin, Michael Rachlin, er redaktør for Det Jødiske Samfund i Danmark. Hvis Dan har glemt historien, så burde han lige give Michael et kald. Det er principielt set præcis det samme, der foregår nu: Vi uvaccinerede er de nye jøder, der er årsagen til alt ondt, så derfor skal vi som minimum udskammes og helst også tvinges ud af det race/virus-rene samfund. Det er trist at se jøder, der ikke har lært af deres egen historie, og som ikke aktivt kæmper for at beskytte alle andre minoriteter mod samme ondsindede behandling.

Jeg har lige været inde på Dan Rachlins profil igen og kan se, at det faktisk er over flere opslag, at han går til angreb på de uvaccinerede. Trist.

Coverbilledet er fra en nazistisk koncentrationslejr under 2. Verdenskrig. Samme type faciliteter er forberedt i Danmark til at internere de uvaccinerede nu under 3. Verdenskrig og den aktuelle besættelse.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Iben
Iben (@iben)
torsdag, 11 november 2021, 12:58 12:58

Kære Per
Desværre ses det vel, at et samfund uden refleksion fører til den slags primitive handlinger. Altså hvor de tidligere jagtede bliver de nye jægere, gør det ikke?
Trist er det, som sker – det er der ingen tvivl om 😢! Personligt lige nu føler jeg magtesløshed!

Iben
Iben (@iben)
torsdag, 11 november 2021, 19:30 19:30

Det er urimeligt og sørgeligt………
Og du som står offentligt frem skal passe virkelig godt på!