Epidemiloven skal forbydes!

Epidemiloven i Danmark og tilsvarende love i andre lande bliver af uafhængige politiske analytikere nu kategoriseret som en opskrift på statskup.

Jeg er enig.

Den eneste mulighed for at sikre frihed i fremtiden er at forbyde Epidemiloven. Den skal simpelthen annulleres.

Så længe vi har Epidemiloven eller tilsvarende lovgivning, der giver mulighed for at indføre totalitarisme for at “beskytte” befolkningen mod en “alment farlig” og “samfundskritisk” sygdom, så vil den blive forsøgt misbrugt af dem, der ønsker sådan et samfund.

Danmark er ikke tilstrækkeligt civiliseret og udviklet til, at vi kan have en lov, der giver så meget magt til Sundhedsministeren. Det viser erfaringerne med coronaen desværre. Det ville bl.a. kræve, at vi har en fri, uafhængig og magtkritisk presse i Danmark. Det har vi ikke. Tværtimod har samtlige mainstream-medier vist, at de er mere end villige til at deltage aktivt i propagandaen for den totalitære, teknokratiske stat i stedet for at forsvare det humanistiske menneskesyn.

Som psykologi-professor Matthias Desmet forklarer, så er Coronaen udtryk for en dyb krise i menneskehedens udvikling – eller måske snarere afvikling. Vi skal nu som samfund vælge mellem to veje frem: det totalitære teknokrati eller det frie demokrati. De fleste af vores magthavere er tilsyneladende så hypnotisk fikserede på det totalitære teknokrati, at de er parate til at ofre basale frihedsrettigheder og demokratiske principper.

Det er på tide, at vi står sammen som folk mod de undertrykkende magter. Vaccinerede og ikke-vaccinerede skal stå side om side og kæmpe for retten til at bestemme over sin egen krop. Vi må ALDRIG tillade, at Danmark bliver et land, hvor man skal have sprøjtet noget ind i sin krop mod sin vilje for at få lov til at deltage i samfundet på lige fod med alle andre.

Vi skal have flyttet debatten fra for/imod vacciner til for/imod frit valg. Vi skal drøfte, hvad frit valg og dets modpol, tvang, egentlig betyder og omfatter i praksis. Det handler på et meget dybt plan om vores kollektive syn på det enkelte menneskes rolle i verden. Er mennesket en biologisk maskine, der bare skal makke ret? Eller er mennesket dybest set en udødelig ånd, der bor i en krop, på vej til Himlen eller Nirvana? Hvilken betydning har den frie vilje og respekten herfor og samspillet mellem krop og ånd i den åndelige realisering af mennesket? Hvor dyb er krænkelsen, når man kræver vaccine eller PCR-test for adgang til samfundet?

Jeg har mine meninger, og det bør du også have. Altså ikke mine meninger, men dine egne. Åben dialog og fri debat er vejen frem. Alt det, som mainstream-pressen har systematisk undertrykt i snart to år, bliver vi nødt til at gøre selv. Sluk for Hjernevaskeren og begynd at tale sammen – især med dem der mener noget andet end dig. Måske kan du blive klogere, friere, lykkeligere, sundere, stærkere, nu…

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments