Vi skal turde tale om zionisterne (de falske jøder)

Hvis vi skal gøre os håb om, at verden bliver fri for corona, krig og økonomiske problemer, så er vi nødt til at turde tale om zionisterne.

Zionisterne er falske jøder, dvs. de kalder sig jøder, men de bruger i virkeligheden de ægte jøder som menneskelige skjold for deres kriminalitet mod menneskeheden. Lige nu er er de, efter min opfattelse, i gang med at deres sidste slag mod menneskeheden via Coronakrigen. Det gør de ved både at stå bag problemet (coronavirus og covid-19) og løsningen (vacciner og totalitær teknokrati).

De værste zionister er dem, der med rødder til Sabatai Zevi i 1666 vendte de ægte tora-jøders moral på hovedet. I den proces blev jødedom til en ny form for satanisme. Hele det moderne pengesystem har sit religiøse udspring i denne zionistiske satanisme. Satanisme var heller ikke populært dengang, så de falske jøder blev tvunget i skjul. Det foregår også den dag i dag, så de gemmer sig blandt de ægte jøder, eller også kalder de sig muslimer eller kristne.

Zionisme er antisemitisme

Zionistisk satanisme er den værste form for antisemitisme (jødehad), da det som sagt vender den jødiske moral på hovedet og tilmed giver jøderne skylden for det!

Den zionistiske mafia er global, men den udgør et forbløffende lille antal personer. Jeg ved ikke, præcis hvor mange men det burde være let at vælte dem af magten via målrettet folkeoplysning. Simpelthen fordi VI er mange flere end DEM. De har selvfølgelig et stort netværk af håndlangere, der via belønning og/eller afpresning gør, hvad de får besked på af verdens rigeste mafia.

I disse uger er den zionistiske mafia faktisk ved at blive afsløret i en stor retssag i USA. Det er Ghislaine Maxwell, der er sigtet for at have misbrugt mindreårige piger til prostitution med henblik på at skaffe afpresningsmateriale på magtfulde mænd. Det er formentlig kun toppen af en stor pyramide af zionistiske sexoperationer rundt omkring i verden, og Maxwell/Epstein-sagen viser, hvordan denne mafia arbejder. Hvad mon de har på Mette Frederiksen, Søren Brostrøm, Magnus Heunicke, osv.?

Det er dog ikke alle, der behøver at blive afpresset, da mange ikke kan stå for fristelsen, når nogen tilbyder at realisere deres største og mest forbudte lyster og begær. Det behøver ikke være sex. Det kan også være penge, magt, berømmelse eller bare et prestigefyldt job i udlandet. Der skal forbløffende lidt til at påvirke og kontrollere folk. De fleste hyggedanskere har bare slet ikke fantasi til at forestille sig, at den slags foregår.

Er du klar til at træde ud af hyggen og ind i virkeligheden, så du kan blive fri?

Mere om de falske jøders historie og magtmetoder

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments