Jeg er blevet syg og øver mig nu i dén kunst

Jeg har været syg med influenza, eller hvad det nu er, siden i søndags, og jeg er stadigvæk syg. Flere har spurgt, om det er corona, hvortil jeg svarer: Hvordan skulle jeg kunne vide det? Jeg har mærke, at jeg er syg, og det er tilstrækkelig diagnose for mig. Mine symptomer er sygdomsfølelse, svimmelhed, feber, … Læs videre Jeg er blevet syg og øver mig nu i dén kunst
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
torsdag, 16 december 2021, 13:09 13:09

Hvor er jeg bare enig Per👍
Jeg benytter de samme spørgsmål til mig selv, når jeg har været syg, af hvad jeg nu end har været igennem på den front, og det har jeg gjort i rigtig mange år og det er også givtigt for mig 😊
I min verden er vores krop klog – den hjælper os til refleksion og videre udvikling 😊
Ikke desto mindre vil jeg ønske dig rigtig god bedring og sende dig masser af lys og kærlighed til din proces🌞♥😪😴
Mange kærlige tanker, knus og kram til dig 😘💚
Hanne

Mai
Mai
torsdag, 16 december 2021, 19:16 19:16

Nogle siger jo, at det er en udrensning, når kroppen bliver syg – og ja, på den måde er det måske et sundhedstegn …. da jeg var lille, blev jeg ofte syg, når jeg havde brug for et break (tænker jeg nu – var meget syg og ofte 🙈) … vi kan ikke være ude i verden hele tiden – vi har også brug for at blive “lagt ned” og mærke os selv ✨🙏🏿✨ …