Jul og corona: Modgiften til propaganda føles som provokation

Jeg opsøger regelmæssigt information, der udfordrer eller direkte provokerer mine overbevisninger. Det gør jeg for at teste, om mine holdninger holder vand, eller om jeg er blevet forført ind i nye illusioner via endnu mere avanceret propaganda. I løbet af den sidste uges tid har jeg opsøgt mainstream-information om covid-19 med fokus på gode råd … Læs videre Jul og corona: Modgiften til propaganda føles som provokation
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab, Brændgaard Total, English Member or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Soren
lørdag, 25 december 2021, 19:26 19:26

Kære Per Du har rigtig meget ret i det du skriver om “kirken” og “folkekirken” osv. Ordet “kirken” er “eklesia” i Biblen; “dem der kaldes bort fra denne verden” – ikke et hus, som vi forføres til at tro i denne materielt fikserede verden. Jeg ved du har et åbent sind også overfor åndelige udfordringer. Jeg læser dine indlæg og er enig i meget af det du skriver, men ikke alt. Det er jo helt fint at være uenige, men vi søger sandheden og det er afgørende. Jeg er fx ikke enig i at man kan sammenligne Jesus med Buddha,… Read more »

Soren
søndag, 26 december 2021, 13:32 13:32

Ja, det er vidunderligt at læse at du har møder med Jesus. Og tingene du skriver om hvad han har fortalt dig om corona som gave, er så sande – og i sig selv en gave. Tak, Per for dine artikler herinde – og dine mange undersøgelser og oplysninger. Du har ret; navnet er ikke så vigtigt – det er hvad vi har i hjertet når vi beder som er afgørende. Hvis vi kommer til Gud i ydmyghed, taknemmelighed, kærlighed og bevidsthed om vores mange fejl så er han der altid for os. Jeg håber du vil sætte tid af… Read more »