Jul og corona: Modgiften til propaganda føles som provokation

Jeg opsøger regelmæssigt information, der udfordrer eller direkte provokerer mine overbevisninger. Det gør jeg for at teste, om mine holdninger holder vand, eller om jeg er blevet forført ind i nye illusioner via endnu mere avanceret propaganda.

I løbet af den sidste uges tid har jeg opsøgt mainstream-information om covid-19 med fokus på gode råd til at håndtere det, hvis man er blevet ramt. De fleste vil jo nok ikke se det som en provokation, men når man er blevet så kritisk som jeg, så er det sundt at få udsat kritikken for kritik.

Jeg fandt dog ikke noget, der fik mig til at ændre mening om den globale coronapropaganda. Jeg blev bekræftet i, at betydningen af den enkeltes immunforsvar og ernæring for den frihedsbaserede håndtering af coronavirus og covid-19 stadigvæk konsekvent bliver totalt ignoreret af sundhedsmyndighederne over alt. Jeg har her især studeredet de danske og de amerikanske sundhedsmyndigheders overordnede og detaljerede anbefalinger.

Er Jesus en dobbeltagent for de falske jøder?

Jeg har i flere år også været skeptisk overfor, hvad jeg opfatter som de falske jøder og i særdeleshed deres ekstremistiske rabbinere, der i talrige interviews og udtalelser har opfordret til, at alle vi ikke-jøder bliver gjort til deres slaver eller simpelthen bliver slået ihjel. Jeg har dog set kristendommen som et historisk, politisk og åndeligt forsvar mod racistisk slaveri og folkemord, og jeg har ofte refereret til Jesus’ udfald mod de falske jøder fra Satans synagoge i Det Nye Testamente. Min interesse for det spirituelle emne og mit ønske om at blive udfordret fik mig så i går til at se bl.a. denne video:

Christopher Jon Bjerknes er ekspert i jødisk historie og forfatter til flere bøger. Han argumenterer i videoen for, at kristendom er konstruereret af jøderne med Jesus som en central figur i realiseringen af et langsigtet mål om jødisk verdensherredømme, hvor vi alle vil underkaste os Israels gud. Jeg må indrømme, at det lykkedes Bjerknes at provokere mig ved at påstå, at min store helt, Jesus, i virkeligheden er en dobbeltagent! Men det er lige præcis den slags udfordringer i vores tænkning, som vi alle har brug for. Det skal naturligvis være på den måde, som passer til os hver især. Jeg ved ikke, om Bjerknes har ret i det hele, noget af det eller slet ikke noget af det, men han skal i hvert fald have ret til at ytre sig og provokere mig og andre.

Jeg kom til at tænke på, hvorfor jeg selv for efterhånden mange år siden meldte mig ud af Folkekirken, da jeg intuitivt fornemmede en tomhed og falskhed ved hele den konstruktion og institution. Man behøver ikke tænke særligt dybt for at indse, at Julen for mange år siden blev kuppet af den materialistiske forbrugerisme. Og måske er der mange flere lag af fup og svindel i kristendommen, der fastholder os i en overfladisk eksistens og forhindrer os i at erkende de dybere sandheder. Jeg ved det ikke, men jeg forbeholder mig retten til at være i tvivl og fortsætte mine undersøgelser med et åbent sind.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Soren
Soren(@soren)
lørdag, 25 december 2021, 19:26 19:26

Kære Per Du har rigtig meget ret i det du skriver om “kirken” og “folkekirken” osv. Ordet “kirken” er “eklesia” i Biblen; “dem der kaldes bort fra denne verden” – ikke et hus, som vi forføres til at tro i denne materielt fikserede verden. Jeg ved du har et åbent sind også overfor åndelige udfordringer. Jeg læser dine indlæg og er enig i meget af det du skriver, men ikke alt. Det er jo helt fint at være uenige, men vi søger sandheden og det er afgørende. Jeg er fx ikke enig i at man kan sammenligne Jesus med Buddha,… Read more »

Soren
Soren(@soren)
søndag, 26 december 2021, 13:32 13:32

Ja, det er vidunderligt at læse at du har møder med Jesus. Og tingene du skriver om hvad han har fortalt dig om corona som gave, er så sande – og i sig selv en gave. Tak, Per for dine artikler herinde – og dine mange undersøgelser og oplysninger. Du har ret; navnet er ikke så vigtigt – det er hvad vi har i hjertet når vi beder som er afgørende. Hvis vi kommer til Gud i ydmyghed, taknemmelighed, kærlighed og bevidsthed om vores mange fejl så er han der altid for os. Jeg håber du vil sætte tid af… Read more »