Kategorier
Fremhævet Frihedspressen Indlæg Offentlig Pensum Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Sådan gør pressen os dummere og dummere

Google-annonce:

Her er fem aktuelle tendenser i dansk presse, der gør os dummere og dummere og især vi mænd mere og mere bange for at handle på vores følelser.

  1. INGEN KILDEKRITIK OM CORONAINFO. Pressen er stadigvæk uden kildekritik, når det kommer til organisationer og eksperter om covid-19. Få minutters research ville ellers hurtigt kunne afsløre, at pressens yndlingskilder ofte har økonomiske interesser, der meget let kan gå imod, hvad der er bedst for folkesundheden. Den form for kritisk journalistik ville dog samtidig undergrave det offentlige/private partnerskab, som moderne medier selv er baseret på, så det bliver behændigt ignoreret her i copy/paste-journalistikkens tidsalder.
  2. INGEN ANDRE SYNSPUNKTER OM CORONA. Der er tilsyneladende ikke en eneste dråbe af coronakritisk tænkning i hjernerne på danske journalister. De kan ikke i deres vildeste fantasi finde på at opsøge og få en kommentar fra en ekspert, der er uenig i den historie, som de er ved at kopiere fra en pressemeddelelse. Når disse andre stemmer ikke bliver integrereret i den journalistiske nyhedsproduktion, så skabes og vedligeholdes illusionen om, at der ikke findes ordentlig beviser og argumenter for, at det store coronacirkus kunne og burde være grebet helt anderledes an.
  3. INGEN RETSSIKKERHED FOR MÆND I KRÆNKELSESSAGER. Beskyldninger om seksuelle krænkelser vælter stadigvæk ud af skabene mod mænd i både indland og udland. Der drejer sig stadigvæk ofte om hændelser, der er flere årtier gamle. Det forhindrer dog ikke pressen i igen og igen at rydde forsiderne og foretage offentlige henrettelser af mændenes omdømme uden at tilbyde læserne det andet perspektiv, at nogle kvinder eller deres bagmænd kan få noget ud af disse beskyldninger, som ofte er fuldstændigt umulige at modbevise. Al magt til kvinderne!
  4. INGEN KRITIK AF MAGTHAVERNE. Pressen er tilsyneladende blevet så magtblind, at de ikke engang kan se deres egen magt. Når man ejer distributionskanalerne direkte ind i danskernes sind, så har man altså en gigantisk magt. En sådan magt kræver en etisk ledelse, som ikke længere findes i den danske presse, der er i moralsk forfald. Pressen nyder at være blevet en del af magten i stedet for at kritisere magten. Pressens magt er imidlertid baseret på et bedrag af befolkningen, idet folket stadigvæk tror, at pressen vil fortælle dem det, hvis der opstår magtmisbrug og korruption i systemet. Men vagthunden sover, overmæt af for mange alt for søde hundekiks fra de gavmilde sponsorer.
  5. JUNK-NYHEDER TIL AT UDFYLDE TOMRUMMET. Ligegyldige historier om sport, kendte, kongelige eller bare tåbelige, ligegyldige begivenheder fylder mere og mere i pressen. Formålet er tilsyneladende at sikre, at hverken journalisterne eller læserne begynder at bruge deres intelligens og kritiske sans.

På denne måde bliver danskerne dag for dag dummere og dummere og mere og mere hypnotiserede af frygt og falske løsninger på kunstigt opblæste problemer. Men nu er det Jul, og så kan Folket få lov til at æde sig lige så fede og hjernedøde som journalisterne. Halleluja!

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading