Margrethes nytårstale var perfekt propaganda

Dronning Margrethe startede nytårstalen i går med at fortælle os, at coronaen har budt på udfordringer, som vi alle har måttet vænne os til. Hun sagde dermed direkte, at folkets rolle er at “vænne sig” til noget, der bliver dikteret af andre. Vi skal bare finde os i besværet, der kommer som følge af myndighedernes regler. Vi skal bare acceptere, at det er “nødvendigt”, og “vi må alle tage ansvar” for, at vores samfund kommer trygt gennem pandemien.

Dronning Margrethe gik derefter videre til at takke corona- og vaccineforskerne. Det var så tæt på at takke den kriminelle medicinalvirksomhed Pfizer, som man kan komme. Hun havde dog ret i, at vaccinerne blev udviklet på “uhørt” kort tid, da det simpelthen er fysisk umuligt at ordentligt undersøge nye medikamenter for virkninger og bivirkninger på så uhørt (!) kort tid. Det sidste sagde hun dog ikke, men det er sandheden om den uhørte korte tid, som Margrethe åbenbart mener, at vi blot skal være glade og taknemmelige for.

Dronning Margrethe synes tilsyneladende, at vi skal møde alt det nye med nysgerrighed i stedet for frygt. Så vi skal bare lade os stikke i tide og utide med indsprøjtninger, der er utilstrækkeligt undersøgt. Derefter gik Margrethe videre til det næste store propagandaemne: klimaspørgsmålet. Her er det også “klima og teknik”, der kan hjælpe os ud af problemerne ifølge Margrethe.

Hun mener dog trods alt ikke, at vi skal gå i takt. Nogen går hurtigt, andre går langsomt, men vi skal åbenbart alle gå den samme vej. Hun opfordrede til, at vi behandler hinanden med respekt, også handicappede. Hun sagde dog ikke direkte, at folk, der går den anden vej, er psykisk handicappede, men jeg hører antydningen.

Derefter talte Margrethe om fodbold og sport, der som bekendt er den helt store, klassiske distraktion af masserne. Så kom turen til Grønland og Færøerne, som sædvanlig, samt en tak til de udsendte danske soldater i bl.a. Afghanistan. Naturligvis uden et ord om det absurde grundlag for, at danske soldater overhovedet blev sendt afsted til krig i Afghanistan.

Forsvaret, Beredskabet, Politiet – de centrale aktører i den fascistiske coronastat – fik også en tak af deres chef, Margrethe.

Dronning Margrethes højre hånd lukkede Mossad ind i Danmark

De fleste danskere har et dybt naivt syn på Dronning Margrethe og Kongehuset generelt. De fleste danskere tror, at Margrethe & Co. kun er kransekagefigurer uden nogen reel magt. Man behøver dog ikke læse særligt meget af Grundloven, før man finder ud af, at den opfattelse er i modstrid med lovteksten. Danmark er endnu ikke blevet et demokratisk folkestyre; vores land er stadigvæk et monarki, dvs. et familiebaseret diktatur – med nogle mindre justeringer for at gøre det mere acceptabelt for folket – godt camoufleret af en hel medieindustri, der lever af at producere ligegyldige nyheder om de kongelige i stedet for at afdække, hvad der reelt foregår bag magtens alt for tykke mure.

Hvis vi havde en kongekritisk presse, så ville den måske også undre sig over, at kabinetssekretær Henning Fode, der er bindeleddet mellem Dronning Margrethe og regeringen, var ham, der inviterede den israelske efterretningstjeneste til Danmark i 1980’erne, da han var chef for Politiets Efterretningstjeneste. Han gav simpelthen Mossad en plads i kontorfællesskab sammen med PET i Danmark. Det er naivt at tro, at der ikke stadigvæk er gode forbindelser mellem Fode og Mossad og dermed skjult påvirkning af både Dronning Margrethe og Mette Frederiksen.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments