Retsmødet i dag er aflyst, da anklageren er blevet syg. Utroligt at de ikke bare kan sende en vikar, da det jo ikke ligefrem er en kompliceret sag!

Mere om sagen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 3 januar 2022, 13:38 13:38

Det er simpelthen så langt ude Per 😞👎
Lykke og jeg ankom derinde hvor de lige havde fået beskeden om aflysning 😞 Tænk, at de ikke bare kan sætte en vikar på til sådan en sag – tyndpisseri 😣
Knus og kram til dig 😘💜😍
Hanne

onsdag, 5 januar 2022, 9:17 09:17

Ja det gør Per, og jeg kommer også til at tænke på, at det måske ikke er hvem som helst de vil have på som anklager, når det er dig 🤔🤔🤔 Det var sådan, at Lykke og jeg var i alt for god tid og ville på toilettet – gik ind og igennem al sikkerhedschecket og sagde hvilken sag det handlede om og kom på toilettet. Vi gad så ikke at sidde derinde og vente og Lykke ville ud at ryge og spurgte om vi kunne lade al vores habengut stå derinde, så vi ikke skulle igennem hele sikkkerhedsshowet med… Read more »

torsdag, 6 januar 2022, 18:48 18:48

Hvor er det grotesk – ja det tyder da på politisk-taktiske årsager😣😣
Kæmpekrammer til dig 😘💚😍🤗
Hanne