Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Klassiker Klassiker-forside Klassiker-startside Offentlig Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Covid-19-vaccination: Det informerede samtykke mangler vigtig information

Det er ikke særligt pænt at foretage lydoptagelser af folk og udgive dem uden at oplyse folk om, at de er blevet optaget.

Det er ikke desto mindre, hvad jeg gør her, da jeg mener, at det er i offentlighedens interesse.

Jeg var for en time siden forbi vaccinationscentret i Fælledparken på Østerbro i København. Jeg ville undersøge, hvordan de forholder sig til ‘informeret samtykke’. Det gik desværre, som jeg forventede.

Lyt selv her:

Her er nogle af de oplysninger, som det omtalte informationsmateriale ikke indeholder:

  • Oplysning om hjertebetændelse som en alvorlig bivirkning, man kan risikere – også som barn, ung eller ung og rask voksen mand.
  • Oplysning om andre, alvorlige bivirkninger, der kan føre til kronisk sygdom og invaliditet.
  • Oplysning om typen og graden af beskyttelse, man kan forvente at opnå ved at blive vaccineret samt hvorledes, man ville kunne opnå samme beskyttelse uden sprøjten.
  • Oplysning om at vaccinen ikke er undersøgt i langvarige, placebokontrollerede forsøg, som ellers er standarden for at få medicin godkendt.
  • Oplysning om at den form for ‘godkendelse’, der er tale om med vaccinen er en anden form for godkendelse, så tillid til dokumentation for anden medicin kan ikke overføres.
  • Oplysning om at Pfizer og Modernas vacciner bruger en ny bioteknologi, der er fundamentalt anderledes end andre vacciner, så tilliden til gamle vacciner kan ikke overføres til disse.
  • Oplysning om, at vaccinen på trods af eventuelle godkendelser må betragtes som eksperimentel, da den videnskabelige dokumentation for effekt og sikkerhed ikke findes, og sandsynligvis aldrig kommer.
  • Oplysning om, at man ikke er ‘fuldt vaccineret’ efter to stik, men det kræver derimod (mindst) tre stik.
  • Komplet liste med ingredienser. Informationen påstår derimod, at “kodestrimlen og hjælpestofferne i vaccinen bliver hurtigt nedbrudt i kroppen, efter de har virket”. Det kan de ikke vide, da producenten ikke har oplyst den komplette ingrediensliste.

Man er velkommen til at bruge min lydoptagelse som bevismateriale i de kommende retssager mod vaccinatørerne. De skal naturligvis bringes til ansvar for deres ugerninger. At man bare gør, hvad man får besked på, er ikke en acceptabel undskyldning for at udføre eller facilitere personfarlig kriminalitet. Jeg forestiller mig, at især personer, der har taget skade af vaccinerne, ønsker at gå i retten. Forvent ingen hjælp fra politiet. Start civile søgsmål selv. Gå evt. sammen med andre i samme båd. Held og lykke!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x