Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Covid-19-vaccination: Det informerede samtykke mangler vigtig information

Det er ikke særligt pænt at foretage lydoptagelser af folk og udgive dem uden at oplyse folk om, at de er blevet optaget. Det er ikke desto mindre, hvad jeg gør her, da jeg mener, at det er i offentlighedens interesse. Jeg var for en time siden forbi vaccinationscentret i Fælledparken på Østerbro i København. […]

Det er ikke særligt pænt at foretage lydoptagelser af folk og udgive dem uden at oplyse folk om, at de er blevet optaget. Det er ikke desto mindre, hvad jeg gør her, da jeg mener, at det er i offentlighedens interesse. Jeg var for en time siden forbi vaccinationscentret i Fælledparken på Østerbro i København. […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x