Covid-19-vaccination: Det informerede samtykke mangler vigtig information

Det er ikke særligt pænt at foretage lydoptagelser af folk og udgive dem uden at oplyse folk om, at de er blevet optaget. Det er ikke desto mindre, hvad jeg gør her, da jeg mener, at det er i offentlighedens interesse. Jeg var for en time siden forbi vaccinationscentret i Fælledparken på Østerbro i København. … Læs videre Covid-19-vaccination: Det informerede samtykke mangler vigtig information
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
lørdag, 22 januar 2022, 18:57 18:57

Kæmpetak for det du gør Per🙏🙏
Knus og krammer 😘 ♥
Hanne