Kategorier
Gratis analyse Propagandabloggen Public

Statistisker afslører bedrag i danske coronatal

Jeg har i dag modtaget en mail fra statistiker Max Schmeling, som jeg tillader mig at viderebringe her:


Kære Nyhedsredaktør

Se venligst vedhæftede åbne brev samt bilag til Epidemiudvalget. Brevet er vedhæftet og kan også findes her: https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/EPI/bilag/343/index.htm

Jeg har også vedhæftet det brev fra Sundhedsministeriet, som det svarer på. Historien er, at jeg jo henvendte mig til Folketinget, Epidemiudvalget, og mange flere i december, i et brev, hvor jeg udtrykte bekymring over at man så forskelligt antal bivirkninger pr. vaccinebatch. Det kom der d. 2/2 et svar på fra Magnus Heunicke. Et svar, som mildest talt forsøgte, at feje hele sagen ind under bordet med to påstande:

  • Der er kun overdødelighed i 2021 efter november, og det skyldes covid-19 og dermed ikke vacciner.
  • Ingen indberettede dødsfald for Pfizer og Moderna kan positivt relateres til vaccination.

Begge argumenter er fuldstændigt usaglige og forkerte, hvorfor jeg har skrevet vedhæftede brev, hvor jeg viser at: SSI’s dødelighedsmodel viser forkert og at indberetningssystemet for bivirkninger bliver anvendt på en usaglig og metodisk forkert måde at sundhedsministeriet.

Ift. gennemlæsning vil det nok være en fordel at have mit oprindelige brev ved hånden. Det findes her: https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/epi/bilag/195/index.htm

Bedste hilsener

Max Schmeling


Tak til Max Schmeling for at gøre det arbejde, som vores sundhedsmyndigheder burde gøre, men hvor myndighederne – frivilligt eller ufrivilligt – har kastet sig ud i et sundhedsfagligt bedrag, der bare vokser sig større og større dag for dag.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x