De Dumme Nyheder – i dag som video

Som du måske har bemærket, så har jeg nu i et stykke tid haft en side med De Dumme Nyheder. Jeg har i dag valgt at gøre det som en video i stedet for på skrift. Se med når jeg gennemgår dagens nyheder i mainstreampressen:
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
torsdag, 24 marts 2022, 9:10 09:10
Tja... ikke engang (hvis det havde været papirudgaver af de misinformerende aviser)...kunne de bruges til at tørre røv i...av av av..men de er dog anvendelige til at få tændt op i kaminen...