Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Ny afsløring: Statens Serum Institut fusker med vaccineeffektiviteten – alvorligt!

Statens Serum Institut (SSI) undlader at rapportere de centrale data, der gør det muligt at vurdere effektiviteten af covid-19-vaccinerne i den danske befolkning. Jeg har i dag opdaget noget nyt, som Statens Serum Institut fusker med i deres opgørelser over gennembrudsinfektioner og vaccineeffektivitet. Den nyeste rapport er fra den 18. januar 2022. På side 9 […]

Statens Serum Institut (SSI) undlader at rapportere de centrale data, der gør det muligt at vurdere effektiviteten af covid-19-vaccinerne i den danske befolkning. Jeg har i dag opdaget noget nyt, som Statens Serum Institut fusker med i deres opgørelser over gennembrudsinfektioner og vaccineeffektivitet. Den nyeste rapport er fra den 18. januar 2022. På side 9 […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x