Ny afsløring: Statens Serum Institut fusker med vaccineeffektiviteten – alvorligt!

Statens Serum Institut (SSI) undlader at rapportere de centrale data, der gør det muligt at vurdere effektiviteten af covid-19-vaccinerne i den danske befolkning. Jeg har i dag opdaget noget nyt, som Statens Serum Institut fusker med i deres opgørelser over gennembrudsinfektioner og vaccineeffektivitet. Den nyeste rapport er fra den 18. januar 2022. På side 9 … Læs videre Ny afsløring: Statens Serum Institut fusker med vaccineeffektiviteten – alvorligt!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.