Christian Eriksen beviser, at vaccinerne ikke er farlige

Fodboldspiller Christian Eriksen er et levende bevis på, at det er er helt sikkert at blive vaccineret mod covid-19. Man skal blot være kameraovervåget konstant og have et lægehold indenfor 100 meters afstand, så kan man sagtens overleve et vaccinefremkaldt hjertestop!

Det er i øvrigt slet ikke alle, der får hjertestop af vaccinerne. Der er kun sket en stigning på 300 % i forekomsten af dødsfald under kamp eller træning blandt FIFA-fodboldspillere. Det betyder, at de fleste unge sportsmænd sagtens kan overleve at blive vaccineret mod en sygdom, der ikke er farlig for dem.

DR bringer flere gode nyheder om Christian Eriksen:

“287 dage efter sit hjertestop i EM-kampen mod Finland har Christian Eriksen fået comeback på Danmarks fodboldlandshold. Han blev skiftet ind i pausen af testkampen mod Holland på sin gamle hjemmebane i Amsterdam, og han scorede såmænd allerede efter to minutter.”

Der kan i hvert fald ikke være tale om aftalt spil eller særlig hensyntagen til den hjerteskadede Christian Eriksen. Eriksen er bare en super god fodboldspiller, der nu også går forrest i fusionen af menneske og maskine med både nanoteknologisk vaccine og pacemaker i kroppen. Sådan, Christian!

OBS: Christian Eriksen siger, at han ved, hvorfor han kollapsede. Han siger også, at han vil holde det for sig selv. Det hører jeg som, at han egentlig siger, at han godt ved, at det er vaccinen, der er årsag til hans kollaps, men nogen har overtalt ham til at holde det for sig selv. Mon han kan have fået en stor pose hold-kæft-penge? Tja, hvem ved…

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments