Kategorier
Den Komiske Blog Mere humor

Christian Eriksen beviser, at vaccinerne ikke er farlige

Fodboldspiller Christian Eriksen er et levende bevis på, at det er er helt sikkert at blive vaccineret mod covid-19. Man skal blot være kameraovervåget konstant og have et lægehold indenfor 100 meters afstand, så kan man sagtens overleve et vaccinefremkaldt hjertestop! Det er i øvrigt slet ikke alle, der får hjertestop af vaccinerne. Der er […]

Fodboldspiller Christian Eriksen er et levende bevis på, at det er er helt sikkert at blive vaccineret mod covid-19. Man skal blot være kameraovervåget konstant og have et lægehold indenfor 100 meters afstand, så kan man sagtens overleve et vaccinefremkaldt hjertestop! Det er i øvrigt slet ikke alle, der får hjertestop af vaccinerne. Der er […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x