Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Internettet og det uundgåelige kapløb mellem Oplysning og Teknokrati

Det kommer næppe bag på magthaverne, at verden nu gennemgår tumult. De har vidst, at det ville ske før eller siden, lige siden internettet blev opfundet. Det var forholdsvis let at holde hele verden for nar, før internettet blev udbredt. Dengang var information svært og langsomt tilgængelig, så man skulle kun kontrollere de store traditionelle […]

Det kommer næppe bag på magthaverne, at verden nu gennemgår tumult. De har vidst, at det ville ske før eller siden, lige siden internettet blev opfundet. Det var forholdsvis let at holde hele verden for nar, før internettet blev udbredt. Dengang var information svært og langsomt tilgængelig, så man skulle kun kontrollere de store traditionelle […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x