SSI undlader stadigvæk at offentliggøre de mest afslørende data om covid-19-vaccinerne

Statens Serum Institut (SSI) har fortsat ikke offentliggjort nye data om effektiviteten af covid-19-vaccinerne i Danmark.

Seneste opgørelse er stadigvæk fra den 18. januar 2022. Det var den første, der viste tegn på, at vaccineeffektiviteten falder over tid for efter få måneder at blive negativ. Negativ vaccineeffektivitet betyder, at risikoen for covid-19 er større blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede.

Det uafhængige medie The Exposé har offentliggjort tilsvarende officielle data fra andre lande. De data tegner et entydigt billede af, at vaccineeffektivitet før eller siden bliver negativ for alle befolkningsgrupper. Det understreger det katastrofale i, at myndighederne har godkendt og propaganderet for vacciner, der kan øge risikoen for netop den sygdom, som de påstås at beskytte imod, og hvor den negative effekt først sætter målbart ind senere end den længste varighed af de kliniske forsøg, der har dannet grundlag for godkendelsen af disse sprøjter. Dermed har forsøgsdesignet camoufleret den måske mest alvorlige bivirkning.

Det er i denne sammenhæng påfaldende så mange, der havde blind tiltro til moderne bioteknologi i forbindelse med godkendelsen mRNA-indsprøjterne. Vi var flere, der sagde, at uanset hvor avanceret teknologien er, så kan man ikke måle effekten af 12 måneders intervention efter 3 måneder. Det gælder alle typer intervention. Tid er tid.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
mandag, 30 maj 2022, 22:03 22:03

Naturligvis skal den slags ikke offentliggøres af hverken SSI selv eller medierne.

Tænk hvis befolkningen lagde to og to sammen jf. bl.a. udtalelser om disse fantastiske vacciner og efterfølgende forfremmelse.

Marianne Rotzow Schmidt
fredag, 24 juni 2022, 6:48 06:48

Tak for din indsats. Læser dine artikler med stort udbytte.
Du skriver her at sprøjterne er godkendte. Det mener jeg ikke de er.