Så blev jeg censureret og blokeret på Facebook igen

Jeg har lige fået tre dage i ‘Facebook-fængsel’ for at skrive et opslag med denne tekst: Det er sødt og skræmmende, at de fleste danskere stadigvæk er så naive, at de tror, at Coronaen er helt forbi. Facebook skriver til mig om dette opslag: “Dette opslag overtræder vores regler om hadefuld retorik og underlegenhed“. Ja, … Læs videre Så blev jeg censureret og blokeret på Facebook igen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]