Så blev jeg censureret og blokeret på Facebook igen

Jeg har lige fået tre dage i ‘Facebook-fængsel’ for at skrive et opslag med denne tekst:

Det er sødt og skræmmende, at de fleste danskere stadigvæk er så naive, at de tror, at Coronaen er helt forbi.

Facebook skriver til mig om dette opslag: “Dette opslag overtræder vores regler om hadefuld retorik og underlegenhed“. Ja, det er faktisk, hvad de skriver som begrundelse for censur. Den med “underlegenhed” er da vist ny?

Mit opslag var i forlængelse af, at jeg havde delt et link til denne artikel på Ekstra Bladet: Sundhedsministeren forventer nyt corona-angreb til efteråret. Min følgetekst til delingen var: “Denne artikel er efter min vurdering et særdeles godt eksempel på den ukritiske propaganda et medie som Ekstra Bladet er nødt til at levere som modydelse for de mange millioner kroner pr. år i mediestøtte fra regeringen.

Jeg bliver altid også glad, når jeg bliver blokeret og censureret på Facebook, da jeg så slipper på at bruge tid på det afhængighedsfremmende og censurbaserede medie, og så jeg i stedet kan bruge min tid og energi på andre kanaler, der faktisk når ud til nye mennesker. Facebook har jo så avancerede, effektive algoritmer for, hvem der kan se hvad, så man som frihedskæmper kan være ret sikker på ikke at nå ud til nye mennesker, hvorved frihedskampen reelt bliver virtuelt indhegnet.

Her kan du se eller gense de livevideoer, som jeg nåede at lave, inden jeg blev censureret igen:

Censuren kommer meget passende dagen inden Grundlovsdag. Facebook overtræder igen og igen § 77, og de kan tilsyneladende slippe ustraffet for det. Det er ganske enkelt uretfærdigt.

§ 77
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

Grundloven
Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments