Tilmeld
Besked om
guest
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth Højmark Bæk
Kenneth Højmark Bæk
lørdag, 18 juni 2022, 11:01 11:01

Medierne i DK er virkelig en joke og folket fatter bjælde.

Kenneth Højmark Bæk
Kenneth Højmark Bæk
onsdag, 22 juni 2022, 2:26 02:26

Jeg har netop haft en journalist som har tilbudt at bringe et indslag om at, folk forsøger at undgå MitID. Det kunne være en god vinkel for at få den debat taget op. Jeg blev kontaktet pga. af den udmelding finanstilsynet er kommet med i dag. Men så bevægede jeg mig uden for cirklen, tænkte der var nogen som skulle have tale tid, med så blev jeg klar over at det var en dårlig ide. Måske jeg skulle sætte mig og spise popcorn i stedet, også nyde den synkende skude i dette tragikomiske skuespil. Der er noget Benny Hill agtigt… Read more »

Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
søndag, 19 juni 2022, 6:48 06:48

Spot on!

Karina
Karina
søndag, 19 juni 2022, 23:35 23:35

Jeg elsker simpelthen din tilgang til tingene. Tak for dig 🙏🏼

vi nyder dine opdates og kommentarer😂

Jens Angelsgaard
mandag, 20 juni 2022, 1:36 01:36

Med et event som “Tour de France” I Danmark – kan da forestille SIG arrangerede klassikere som for eksempel “bil rammer publikum” / “bombeangreb forhindret” / “Cykelstjerne” har corona” / “TV2 journalist angrebet” / “Russisk Ubaad under broen for styrrer sprinten”? Falsk flag en masse… Haaber det ikke!