Mundbind udgør en sundhedsrisiko – nu også med grafen

Nogle mundbind indeholder grafen, der udgør en sundhedsrisiko. Sundhedsstyrelsen i Storbritannien anbefaler nu det fjerde stik på trods af bekymringer om sikkerhed og bivirkninger. Nestlés topchef udtaler, at mennesker ikke har ret til vand; det skal privatiseres og kontrolleres. Putin beskylder CNN for konspiration med ukrainske nazister for at filme iscenesat drab på civile (falsk … Læs videre Mundbind udgør en sundhedsrisiko – nu også med grafen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
lørdag, 25 juni 2022, 13:45 13:45

Så må man da håbe at topchefen i Nestle en dag bliver tørstig men hov han har jo ret til vand

Jens Angelsgaard
tirsdag, 28 juni 2022, 17:06 17:06

I Marts 2017 besoegte jeg i Spanien per invitation en kendt “konspirationsteoretiker” , Der ville interviewe mig til sit podcast. Han havde nogle hollandske journalister paa besoeg og vi koerte til den naemeste landsby for at sidde I solen og spise is. Jeg var stor I slaget og ville give is. De gav benzinen. Man kunne kun faa NESTLE – saa jeg afviste at betale til NESTLE. Hverken “konspirationsteoretikeren” eller journalisterne fattede en brik. I deres optik var Der I verden kun tale om lille gruppe elitesoldater, Der rejste verden rundt og iscenesatte Falsk Flag Aktioner, hvor INGEN I realiteten… Read more »