“Det er fuldstændig sindssygt, at Mette frikender sig selv”

Thomas Resen, der følger godt med i politik, har i dag udgivet et offentligt indlæg på Facebook med denne tekst, som er værd at viderebringe: “Det er totalt skandaløst, at Enhedslisten og SF også frikender hende. De Radikale er åbenbart taget på “ferie”, så dem ved vi som sædvanligt ikke hvor vi har. Men jeg … Læs videre “Det er fuldstændig sindssygt, at Mette frikender sig selv”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 1 juli 2022, 19:11 19:11

Men det er jo godt at hun er ærlig.. nu ved alle at demokratiet blev afskaffet i 2020 og at vi nu har et styre som ikke spiller efter grundlovens rammer..

lørdag, 2 juli 2022, 12:30 12:30
Reply to  Brændgaard
lørdag, 2 juli 2022, 13:40 13:40
Reply to  Silas

Eller ved nærmere eftertanke og efter at have læst dit nye indlæg, er det måske ikke så godt hvis den nye trend så bliver at man udskriver valg når man begår grove grundlovsbrud.. og tænk nu hvis hun faktisk bliver genvalgt 🤮

lørdag, 2 juli 2022, 16:50 16:50
Reply to  Silas

Fra Dr.dk

Men ‘enhver på Christiansborg har kunnet fornemme, at planen fra regeringens side har været at udskrive et valg efter sommeren’, lyder det fra Vanopslagh.
– Og nu kommer Radikale så og siger, at det er sådan, det skal være. Hvis det er konsekvensen af at have en så skødesløs omgang med magten, som Minkkommissionen har slået fast, at Mette Frederiksen har haft, så synes jeg ærligt talt, at det er at holde danskerne for nar.

Michael Nielsen
lørdag, 2 juli 2022, 13:11 13:11

Og de Radikale har netop frifundet Mette Frederiksen. Som forventet.