“Det er fuldstændig sindssygt, at Mette frikender sig selv”

Thomas Resen, der følger godt med i politik, har i dag udgivet et offentligt indlæg på Facebook med denne tekst, som er værd at viderebringe:

“Det er totalt skandaløst, at Enhedslisten og SF også frikender hende. De Radikale er åbenbart taget på “ferie”, så dem ved vi som sædvanligt ikke hvor vi har. Men jeg gætter på at, at de opfører sig som en afdanket lolitadukke, og bytter en frikendelse med et par ministerposter og en krumme indflydelse.

På mødet hvor det blev besluttet at aflive alle mink, var aflivning af alle mink slet ikke med i mappen af muligheder. En mappe som ministrene i øvrigt ikke gad at læse. De valgte en løsning, som ingen i embedsapparatet havde undersøgt lovligheden af. Den “løsning” de valgte i stedet for svarer til, at man ville konfiskere og skrotte alle biler i Danmark – med politiets og militærets hjælp.

Hvis man ikke er klar over, at sådan noget er ulovligt, så bør man slet ikke være i Folketinget. Faktisk bør man slet ikke gå frit rundt i samfundet, hvis man ikke ved at røveri er ulovligt.

Lad os lege med tanken om at Mette slet ikke var bekendt med privat ejendomsret. Da hun så “endelig blev bekendt med”, at det er ulovligt at røve folks ejendom, stoppede hun så? Nej!

Hun fortsatte gudhjælpemig med ulovlige instrukser i medierne.

Kommissionen skriver i rapporten på side 740:
“Statsministeren var i en direkte TV-udsendelse på TV2 – Go’ aften Live – den 12. november 2020. I udsendelsen havde man netop talt med statsministeren om, at der var begået fejl, da der ikke var hjemmel til at kræve aflivning, hvorefter hun af en minkavler blev spurgt, om de kunne få lov til at beholde nogle af deres dyr. Statsministeren svar var: ”Det korte svar er: ”Nej”.” Denne udtalelse, der faldt på direkte TV, kunne være med til at gøre billedet af minkavlernes forpligtelse uklar”.

Så udover, at det er grov uagtsomhed ikke lige at overveje lovligheden af at røve folks ejendom, så er det i den grad forsæt at fastholde sin instruks på landsdækkende TV. På det tidspunkt var der stadig ikke hjemmel til hverken aflivning eller tempobonus.”

Kilde

Tilmeld
Besked om
guest

7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
fredag, 1 juli 2022, 19:11 19:11

Men det er jo godt at hun er ærlig.. nu ved alle at demokratiet blev afskaffet i 2020 og at vi nu har et styre som ikke spiller efter grundlovens rammer..

Silas
lørdag, 2 juli 2022, 12:30 12:30
Silas
lørdag, 2 juli 2022, 13:40 13:40
Reply to  Silas

Eller ved nærmere eftertanke og efter at have læst dit nye indlæg, er det måske ikke så godt hvis den nye trend så bliver at man udskriver valg når man begår grove grundlovsbrud.. og tænk nu hvis hun faktisk bliver genvalgt 🤮

Silas
lørdag, 2 juli 2022, 16:50 16:50
Reply to  Silas

Fra Dr.dk

Men ‘enhver på Christiansborg har kunnet fornemme, at planen fra regeringens side har været at udskrive et valg efter sommeren’, lyder det fra Vanopslagh.
– Og nu kommer Radikale så og siger, at det er sådan, det skal være. Hvis det er konsekvensen af at have en så skødesløs omgang med magten, som Minkkommissionen har slået fast, at Mette Frederiksen har haft, så synes jeg ærligt talt, at det er at holde danskerne for nar.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
lørdag, 2 juli 2022, 13:11 13:11

Og de Radikale har netop frifundet Mette Frederiksen. Som forventet.