Disciplinærsag mod Barbara Bertelsen er en alt for mild straf

Pressen omtaler kun disciplinærsager som muligt udfald mod Barbara Bertelsen og de andre topembedsmænd, der i følge Minkkommissionen har gjort sig skyldige i grov vildledning og bevidst lovovertrædelse. Det er efter min mening en helt urimeligt mild straf for den grove kriminalitet, der reelt er tale om. Det svarer til, hvis du arbejder som sælger … Læs videre Disciplinærsag mod Barbara Bertelsen er en alt for mild straf
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
fredag, 1 juli 2022, 8:27 08:27

Jeg er bare så enig Per 👍
Knus og kram til dig 😘 ♥
Hanne

Mads Buhl
fredag, 1 juli 2022, 9:51 09:51
  1. Korrekt Per & ikke mindst Rigspolitichef Thorkild Fogde har, som velvilligt nytteredskab (valgte bevidst ikke at skrive “nyttig idiot”), adskillige gange siden primo 2020 – bl.a. som stående, tilmed uniformeret paneldeltager – gjort sig skyldig i groft symbol-magtmisbrug fra Mette Frederiksens bestandigt lovovertrædende Regering.