Racisme i dansk politi? Hvid mand bag Fields-terror er ikke terrorist, siger politiet

Dansk politi er ikke kendte for at være de skarpeste knive i skuffen. De er yderligere presset af at have en mistænkt i Minksagen som øverste chef. Det er derfor vigtigt, at vi hjælper politiet med at holde hovedet koldt og tænke klart her dagen efter massakren i Fields. Politiet er indtil videre kommet med … Læs videre Racisme i dansk politi? Hvid mand bag Fields-terror er ikke terrorist, siger politiet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
11 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
mandag, 4 juli 2022, 14:49 14:49

Manden bag angrebet på Krudttønden har man et billede af han var brun i huden ham her har man et billede med det er sløret. Hvorfor viser man et sløret billede af ham ? Og ikke ham fra Krudttønden.

tirsdag, 5 juli 2022, 12:15 12:15
Reply to  Brændgaard

Det er hovedrystende, hvor langt væk fra skiven, du kan være, når det kommer til politik og den undergravende indvandring, der har fundet sted de sidste godt 40 år i Danmark og ikke mindst resten af Vesteuropa? Havde du fulgt bare en smule med på området, så ville du vide, at det ikke bare forholder sig lige omvendt i forhold til, hvordan du udlægger det, men også at den undergravende især islamiske indvandring har tråde til de globale rotter og den “orden ud af kaos”, de ønsker at skabe som redskab til at tage den fulde kontrol. Dine velpræparerede blinde… Read more »

Michael Nielsen
mandag, 4 juli 2022, 16:47 16:47

Racisme eller Fremmedhad Man skal aldrig sige aldrig, så ja, det kan være at der er tale om et racistisk filter. Men når det er sagt, så deler jeg ikke opfattelsen af at politiet er racistisk. Til gengæld er politiet fremmedhadsk. Men fremmedhad er ikke racisme. Jeg er mulat. Født i 1972, hjemløs siden 2013, stemplet som pædofil, og stalket i 21 år. Men selv jeg har til gode at opleve en racistisk betjent. Og jeg har oplevet mange kriminelle betjente. Både i Danmark, Sverige og Norge. Men til dags dato, ikke én eneste racist. Blandt de muslimske grupper, der… Read more »

mandag, 4 juli 2022, 20:56 20:56

Her er første del af terrorparagraffen (straffeloven 114): 114 For terrorisme straffes med fængsel indtil på livstid den, som med forsæt til at skræmme en befolkning i alvorlig grad eller uretmæssigt at tvinge danske eller udenlandske offentlige myndigheder eller en international organisation til at foretage eller undlade at foretage en handling eller at destabilisere eller ødelægge et lands eller en international organisations grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer begår en eller flere af de følgende handlinger, når handlingen i kraft af sin karakter eller den sammenhæng, hvori den begås, kan tilføje et land eller en international organisation alvorlig skade:…… Read more »

mandag, 4 juli 2022, 21:59 21:59

Jeg finder det påfaldende, at den ene af de dræbte er russisk statsborger. Den del er måske ikke helt tilfældigt?

tirsdag, 5 juli 2022, 12:58 12:58
Reply to  Brændgaard

Ja, også jeg!

Troels
onsdag, 6 juli 2022, 13:28 13:28

Der er nok heller ikke nogen tvivl om at Omar var psykisk syg. Men da han valgte at skyde på nogle, valgte han at skyde på muhammedtegnere og folk der snakkede om ytringsfrihed. Det er også muligt at den norske gerningsmand der skød på en natklub er psykisk syg, men han valgte at gå ind på en bar for homoseksuelle. Så er det terror – ment til at ændre folks adfærd. Hvis man bare skyder løs i et indkøbscenter fordi man ikke ved hvad der foregår, så er det ikke nødvendigvis terror. Derfor er jeg også i tvivl om angrebet… Read more »