Blackmail-19: Bliver Bill Gates sexafpresset af Epstein & Maxwell?

Gates har næppe betalt Epstein for sex med mindreårige piger: Det er meget værre! Jeg har nu flere gange set dette meme på Facebook: Dette og lignende beskylder Bill Gates for at have betalt Jeffrey Epstein for sex med mindreårige piger. Det er min teori, at sagen er langt mere alvorlig. Mainstream-medierne ynder at udlægge … Læs videre Blackmail-19: Bliver Bill Gates sexafpresset af Epstein & Maxwell?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nik (Opraab på Telegram)
lørdag, 16 juli 2022, 12:01 12:01

Det er ikke min overbevisning at Epstein afpressede Gates som han gjorde så mange andre. Gates er født ind i kulten og kender spillereglerne til fingerspidserne. Han forældre er svært ind in Eugenics, frimureri og mossad som angiveligt står bag den honeytrap operation somEpstein’s og navnlig Maxwell stod bag. Bemærk at Epstein var “expendible” ligesom hendes egen far var – men hun gemmes væk fra offentligheden med en dom og tvinges ikke til at udlevere nogen eller noget. Gates blev skilt for at beskytte værdierne. Det var en pro forma skilsmisse vil jeg vurdere. Han har netop meddelt at han… Read more »

tirsdag, 19 juli 2022, 8:20 08:20

(Test 5 teknisk test)

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard