Langvarig covid som dække over bivirkninger til vaccinen

I morgen udkommer en ny undersøgelse i det lægevidenskabelige tidsskrift The Lancet, der tyder på, at 1 ud 8 covid-19-patienter udvikler langvarige covid-symptomer. Dette kan dog være et dække over vaccineskader. Langvarig covid er defineret som, at man 3-5 måneder efter infektion med coronavirus har sygdomssymptomer. Problemet er, at når der ikke er nogen ordentlig … Læs videre Langvarig covid som dække over bivirkninger til vaccinen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
onsdag, 3 august 2022, 16:22 16:22

Det samme tænker jeg også gælder Corona indlæggelser, så lige et klip fra den højt respekterede læge fra MedCram, hvor han fortæller at patienterne på hans praksis nu ikke bliver indlagt med lungesygdom, men derimod beslægtede ting som blodpropper og komplikationer, dvs vaccine skader i samspil eller udløst af covid.. hør ham her fra ca 5 min og frem https://m.youtube.com/watch?v=XsJJ3RYkEEQ&t=318s

Last edited 15 days ago by Silas