Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Københavns Politi lader hooligan slå kamera ud af hånden på journalist ustraffet

Københavns Politi har stoppet efterforskningen af min videodokumenterede anmeldelse af overfald, da de ikke mener, at der er sket noget strafbart. Det meddelte de i går. Hooligans kan således slippe ustraffet fra at slå kameraer ud af hænderne på journalister. Det er godt nyt for hooligans, der ikke ønsker, at deres voldsudøvelse, hærværk, m.v. skal […]

Københavns Politi har stoppet efterforskningen af min videodokumenterede anmeldelse af overfald, da de ikke mener, at der er sket noget strafbart. Det meddelte de i går. Hooligans kan således slippe ustraffet fra at slå kameraer ud af hænderne på journalister. Det er godt nyt for hooligans, der ikke ønsker, at deres voldsudøvelse, hærværk, m.v. skal […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x