Videoer fra demonstration i dag inkl. min tale

Her er fem videoer fra dagens demonstrationer på Christiansborg Slotsplads. På vej til demo: Tale om energipriser: Møde med en noget anden demonstration: Samtale med Vivian: Interview med ‘Fuck Islam’-demonstranter:
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 10 oktober 2022, 12:01 12:01

Du manipulerer, Per Brændgaard, og forholder dig ikke til hvad John Andersen ønsker at formidle. Hvis du, Per Brændgaard, satte dig bare en smule ind i islam som John Ansersen har gjort, så anderkender muslimer jo netop ikke Jesus som guds søn. Muslimerne har en anden gud, åbenbaret gennem ærkeenglen Gabriel til den såkaldte profet, Muhammed,- i øvrigt også bedre kendt som den pædofile landevejsrøver. Men da du desværre stadigvæk tilsyneladende ligger under for et venstreekstremt, postpolitisk bias, så skygger det desværre for et ellers udmærket intellekt, og som du jo så desværre her vælger at misbruge i dit interview… Read more »

mandag, 10 oktober 2022, 20:54 20:54
Reply to  Brændgaard

Det ved jeg udmærket godt, og det ved John Andersen ligeså. Men pointen er jo netop her, og hvilke du bekvemt og perfidt får talt dig væk fra i samtalen med John Andersen, at muslimer ikke anderkender treenigheden i kristendommen og derfor heller ikke deler samme opfattelse af hvad og hvem gud er. Er det til at forstå? “Hvis det er John Andersens motiv at forsvare Guds søn mod falske påstande, så burde han starte med at brænde den jødiske bog Talmud af” Men det er ikke John Andersens “motiv” og ærinde- og ej heller ikke Patrioterne Går Livs i… Read more »

tirsdag, 11 oktober 2022, 10:48 10:48
Reply to  Brændgaard

Men det var jo netop hvad han prøvede at forklare dig, Per Brændgaard, og hvor du i stedet ønskede at obstruere samtalen i rendyrket selvfedme og arrogance.

Da han, John Andersen, udtalte, at “Koranen er Guds ord”, så var det jo tydeligt, at han mente Allahs ord, altså var der tale om en fortalelse, som du ingen tydelig interesse havde i at korrigere for?

Det er tydeligt, hvordan du har bygget en eller anden form for identitet op på et forsvar af islam, jf. den konflikt jøderne og Israel har med muslimerne og omvendt.

Last edited 1 month ago by Brian Olesen
onsdag, 12 oktober 2022, 23:37 23:37
Reply to  Brændgaard

Som jeg har nævnt, Per Brændgaard, så gjorde din ironiserede kådhed (så har jeg sagt det pænt) det en smule svært, i det du tydeligvis ikke ønskede at bidrage med noget konstruktivt.

Da du i øvrigt spørger mig på hans vegne, så svare jeg også gerne efter bedste evne.

Det tænker jeg, du trods alt ikke finder urimeligt).