Officielt: Din krop skal opkobles til internettet – Internet of Bodies (IoB)

Af Søren Kristensen, hoja.dk

Det, som “konspirationsteoretikere” i årevis er blevet hånet for at advare om, siger World Economic Forum selv i deres egen rapport fra juli 2020 om “Internet of Bodies”.

Situationen er nu, at World Economic Forum i deres “4th Industrial Revolution” – som Danmark er medlem af – i executive summary i deres rapport “Shaping the Future of the Internet of Bodies: New challenges of technology governance” åbent bl.a. skriver “To realize the full potential of the internet of bodies, we need robust, up-to-date governance frameworks” (samtidig med at den danske stat i højere og højere grad i øvrigt integrerer biometri og ansigtsscanning i det tvungne MitID).

Internet of bodies (IoB) er, hvor befolkningens kroppe er koblet direkte op på internettet – med andre ord det mareridtsscenarie, som “konspirationsteoretikere” i årevis er blevet hånet for at advare om, er “elitens” agenda.

“The full potential” = alle kroppe skal kobles op på nettet

Hvis de skal “realize the full potential of the internet of bodies” så kræver det at flest muligt mennesker – helst alle – bliver opkoblet til netværket.

I forordet til rapporten står:
“We stand at the beginning of an important public dialogue that will have major implications for public health, safety and the global economy and may also ultimately challenge how we think about our bodies and what it means to be human. This paper does not claim to provide a comprehensive view of all of the many facets of the IoB. However, it provides a glimpse of the myriad of complex issues that can arise when the cyber and physical worlds come together. We invite you to join us in this important work to shape the development, use and impact of these technologies for the benefit of all society.”

Der er dog intet, der tyder på, at de vil have nogen med, som synes idéen helt skal droppes, fordi den er syg.

Nej, det sidste afsnit hedder fx “Envisioning possibilities and options” og har punkterne:

  1. Building a robust and consistent system of governance around the internet of bodies
  2. Addressing the outcomes of data inferences and analytics in data protection
  3. Building up a repertoire of privacy-enhancing technology, and developing a framework of decision-making
  4. Supporting data subjects and experimenting with the solidarity approach

I executive summary skriver de:
“We therefore urge stakeholders from across sectors, industries and geographies to work together to mitigate the risks in order to fully unleash the potential of the IoB”

Så “stakeholders” skal forme Internet of Bodies. Af sætningen forstås, at der ikke hentydes til de mennesker, som skal have implementeret teknologien i deres kroppe – men derimod virksomheder og regeringer.

Her er linket til der hvor man kan læse om og desuden downloade rapporten på WEFs hjemmeside: https://www.weforum.org/reports/the-internet-of-bodies-is-here-tackling-new-challenges-of-technology-governance/

Man kan her se alt det WEF vil “shape the future” på: https://www.weforum.org/platforms Bl.a. økonomien og finansmarkederne, produktionsappartet, kunstig intelligens, sundhedsvæsenet, byerne, klimaet, samfundet… alt.

Styret af en kult af perverse psykopater

I verdens største forening af ledende virksomheder, politikere, kulturpersonligheder mv. – World Economic Forum – er man nu åbent i gang med at planlægge, hvordan befolkningerne skal opkobles til internettet. Sådan som ting bliver det i Internet of Things (IoT), og som det også er planen at gøre med produktionsdyr. I WEF er der slet ingen tvivl om, at den transhumanistiske vision skal blive til virkelighed. Her handler det udelukkende om hvordan, hvor hurtigt og i hvilken form.

Her er intet standpunkt om, at transhumanisme grundlæggende er en syg idé fostret i syge hjerner. Nej, befolkningen skal “redefineres” via transhumanisme. At mennesker smelter sammen med maskiner er et mål – ikke “urealistisk idioti” sådan som “konspirationsteoretikere”, der har peget på dette i årevis, er blevet skudt i skoene. Tværtimod forekommer ledelsen af verden – glimrende eksemplificeret via WEF – som en sekt der kun har én retning. Her diskuteres kun hvordan “vi” skal “implementere visionen”, så den bliver så “fordelagtig som mulig” for “os alle sammen”.
En falsk præmis – selvfølgelig – bl.a. af ovenstående årsag: Det er perverst.

Samtidig er de i gang med dette: “World Economic Forum pushes digital ID system that will determine access to services“: “The digital ID system proposes monitoring online behavior, purchases, biometrics, and more.”
Så selvfølgelig handler det om begrænsning – ultimativt fjernelse – af adgang til vitale goder. Dvs. i sidste ende tvang via trusler om økonomisk ruin og død.

Disse mennesker er ikke en obskur lille sekt af idioter. Slet ikke. De er verdens ledere. Og de er perverterede i kontrol- og magtsyge.
Og igen: Den danske stat og Danmarks ledende virksomheder er med i denne organisation.

Tvang i niveauer – højeste niveau kommer, når omstændigheden herfor er etableret

Det er op til den enkelte selv at vælge, om man vil fokusere på det smarte og effektive i alle de nye teknologier – eller den åbenlyse og til stadighed hastigt accelererende tvang, centralisering, overvågning og kontrol, som dem der styrer denne verden nu åbent erklærer skal ende med, at din krop opkobles til internettet.

Som vi har set i de seneste par år eller mere: Tvang kommer i flere niveauer:

  1. Socialt pres – typisk induceret via massiv propaganda
  2. Tvang via (typisk gradvis) fjernelse af alternative muligheder
  3. Konkret fysisk tvang – fra bøder til fængsling og henrettelser

De er allerede i gang med de to første niveauer. Sidste niveau – med bøder – blev forsøgt taget i anvendelse i Østrig under coronakampagnen, og siden trukket tilbage (indtil videre). Mht. Internet of Bodies vil de meste ekstreme metoder, med al sandsynlighed, blive taget i anvendelse når et stort nok flertal er “i folden”.

“Bodies” betyder døde personer

Det er værd at huske at “bodies” har to betydninger på engelsk; “kroppe” og “lig” (=døde personer).

Dem, der vælger at underkaste sig, vil blive integreret i internettet. Jeg tror, personlig tankevirksomhed vil blive overtaget og erstattet af systemets. Nogle folk tror måske, at det drejer sig om personlig indhentning af data og viden til den enkelte, og det er også sådan det bliver solgt. Men det går også den anden vej, og det er det primære for systemet.

I Bibelens sidste bog, Johannes Åbenbaringen, står:
“Uhyret sørgede for, at alle mennesker, høj og lav, rige og fattige, slaver og frie, fik dets mærke på deres højre hånd eller på panden. Ingen kunne købe eller sælge noget, medmindre de havde det mærke på sig. Mærket var det første uhyres navn, eller rettere det tal, som stod for dets navn. Her gælder det om at have visdom: Lad den, der har indsigt, udregne tallets betydning. Det er et menneskes tal, og tallet er 666.” (13:16-18)
og:
»De, der tilbeder uhyret og dets statue og tager imod dets mærke på panden eller på hånden, vil få Guds vrede at føle i fuldt mål. De vil opleve en nådesløs straf, hvor de bliver pint i ild og svovl for øjnene af de hellige engle og Lammet. Røgen fra deres pinested vil i al evighed stige op, og hverken dag eller nat vil der være nogen lindring for dem, der tilbeder uhyret og dets statue, og som tager imod dets mærke.« (14:9-11)

Hver enkelt menneske må vurdere hvad der mon er sammenhængen i disse ting. Jeg tror, det er tid nu for at læse Bibelen, erkende jeg er fejlbarlig og sårbar – og komme ind under Guds beskyttelse. Det eneste sted det er sikkert i disse sindssyge tider.

Coverfoto: Unsplash.com (Ehimetalor Akhere Unuabona)

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 15 oktober 2022, 13:27 13:27

Wau, godt skriv Per!! Er sikker på at der er mange som læser dette, dog ikke meget i kommentar feltet. Jeg vil bare sige det giver mening det du skriver!

Simon Rosdahl
mandag, 17 oktober 2022, 14:27 14:27

Denne tids videnskabeligt “tilfældige” “udvikling” følger godt med 5-årsplanerne, som strækker sig frem mod 2045. Få et overblik her: http://www.2045.com