Sådan kan vi bekæmpe de tossede konspirationsteorier

Det er mit indtryk, at flere og flere i Danmark tror på mærkelige konspirationsteorier om corona, flad jord og en hemmelig, global elite, der kommunikerer via mystiske håndtegn. De statsfinansierede mainstreammedier har gjort en hæderlig indsats for at bekæmpe de tossede konspirationsteorier. Den primære taktik har tilsyneladende været at ignorere dem, mens den sekundære har … Læs videre Sådan kan vi bekæmpe de tossede konspirationsteorier
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 24 oktober 2022, 20:13 20:13

Godt indlæg👍❤️

Lykke
søndag, 13 november 2022, 23:09 23:09

Fin, klar tekst. Tak for din stemme.