Brændgaard Avisen #15: Dødeligheden blandt børn i Europa er steget med 552 %

I følge det norske medie Document.no har G20 erklæret sin støtte til global vaccinepas og digital identitet. G20, der er forkortelse for Group of Twenty Finance Ministers and Central Bank Governors, er en gruppe af finansministre og centralbankledere fra 20 væsentlige økonomier: 19 lande og den Europæiske Union, som er repræsenteret via Præsidenten for Det Europæiske Råd og den Europæiske Centralbank.

Dag for dag kommer der flere og beviser for, at forebyggelsen af covid-19 (dvs. “vaccinerne” fra Pfizer og Moderna) er langt mere sundhedsskadelig og dødbringende end selve sygdommen – både for voksne og børn.

Det britiske medie The Exposé har baseret på officielle dødsdata fra EuroMOMO nu dokumenteret, at dødsfald blandt 0-14-årige børn i Europa er steget med 552 %, siden covid-vaccinen blev godkendt til børn. 2022 startede ellers fint ud, men fra uge 25 har overdødeligheden blandt børn i 2022 været højere end de foregående seks år. Covid-19-vaccinen blev godkendt til børn af myndighederne i Europa den 28. maj 2022, dvs. i slutningen af uge 21. Opgørelsen omfatter ikke Ukraine, så den øgede dødelighed kan ikke forklares med krigsrelaterede dødsfald i det land.

Norske Steigan beretter om et nyt studie, der har vist, at risikoen for at få covid igen stiger, hvis man bruger Pfizers Paxlovid-pille. Steigan refererer til et preprint af studiet The Paxlovid Rebound Study: A Prospective Cohort Study to Evaluate Viral and Symptom Rebound Differences Between Paxlovid and Untreated COVID-19 Participants, som endnu ikke har gennemgået videnskabelig peer-review og dermed rigtig publicering. 18,9 % af covid-19-patienter, der blev behandlet med Paxlovid oplevede, at symptomerne vendte tilbage senere, mens det kun var tilfældet hos 7,0 % af kontrolgruppen. Studiet har Jay A. Pandit som førsteforfatter.

Steigan beretter også om en dansk forsker, der vurderer, at sygehuskrisen skyldes den nyliberale styringsmodel, hvor alt handler om økonomi. The Exposé går i dybden med den totalitære ‘One Health’-ideologi, der bliver promotet af toneangivende folk som Peter Daszak, Jeffrey Sachs og Anthony Fauci. Det er reelt et koncept for indførelse af en global, totalitær stat i sundhedens hellige navn. ‘One Health’-planen er udarbejdet i samarbejde mellem den amerikanske sundhedsstyrelse CDC og Davos-gruppen, dvs. toppen af World Economic Forum-eliten. Konceptet er baseret på en fuldstændig forkvaklet opfattelse af, hvad sundhed er, og hvad sundhed kræver. Konceptet burde snarere hedde ‘One Disease’.

Lad mig slutte denne udgave af Avisen med at citere Jiddu Krishnamurti:

“Det er ikke et sundhedstegn at være veltilpasset et gennemgribende sygt samfund.”

Kilde: De Vigtige Nyheder 18.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Vitolda Klein)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments