Kategorier
Den Politiske Blog Frihedspressen Indlæg Klassiker Klassiker-forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis)

Grundloven er en ladeport for zionistisk indflydelse på den øverste magt i Danmark

Når vi efterhånden er mange her i kongeriget, der gør opmærksom på, at Danmark ikke er et demokrati, så betyder det ikke nødvendigvis, at vi mener, at det er Dronning Margrethe selv, der sidder og regerer bag kulisserne.

Det er efter min vurdering mere et spørgsmål om, hvem Dronning Margrethe lader sig påvirke af, og som dermed udnytter smutvejen til magten over det danske folk.

Henning Fode er stadigvæk Dronningens kabinetssekretær, og det har han været siden 2007. Det er den mest magtfulde, “hemmelige” position i magtapparatet i Danmark. Kabinetssekretæren fungerer som Dronningens højre hånd i politiske spørgsmål og som bindeled mellem Kongehuset og Regeringen. Det er derfor afgørende, hvem og hvilke interesser kabinetssekretæren lader sig påvirke af.

Henning Fode har tidligere været chef for PET. Dengang var han så glad for Israel og den zionistiske sag, at han inviterede Mossad-agenter til at dele kontor med PET i PET’s eget hovedkvarter. Den sag siger formentlig en del om Henning Fodes politiske observans, og det skulle ligne zionisterne meget dårligt, hvis de ikke har forsøgt og stadigvæk forsøger på det groveste at misbruge deres tætte samarbejdspartner i Kongehuset.

Grundloven er på den måde en ladeport for zionistisk indflydelse på den øverste magt i Danmark. Hullet kan kun effektivt lukkes ved en ny grundlov eller forfatning, hvor Kongen slet ikke bliver nævnt.

Cover: Unsplash.com (Kristijan Arsov)


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x