Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #73: Corona og sex er kommet for at blive (og sætte os i fængsel)

Efter en kort pause er DR nu startet med coronapropaganda igen.

Det virker som om, at DR og TV2 gør det lidt på skift. Når den ene kanal skruer ned, så skruer den anden op. DR har indenfor det seneste døgn bragt hele to propagandaartikler om corona i Kina. Den ene har overskriften ‘Kina rapporterer om næsten 60.000 corona-relaterede dødsfald på en måned’, og der kan vi læse, at “mellem den 8. december sidste år og 12. januar mistede 59.938 personer livet som følge af corona på kinesiske hospitaler”. I en anden artikel skriver DR, at “nogle kinesiske byer anslår, at over 70 procent af befolkningen er smittet eller for nylig har været smittet med coronavirus” som billedtekst til et propagandafoto fra Ritzau Scanpix. Som dansk ekspert bruger DR Flemming Konradsen, der er chef for global sundhed ved Novo Nordisk Fonden og dermed tilknyttet World Economic Forum.

Jeg har under coronaen ofte tænkt på, hvad Bente Klarlund Pedersen mon mente om det hele. Hun har nu skrevet en bog om immunforsvaret, som hun reklamerer for i en podcast hos hendes avis, Politiken. Bogen hedder ‘Immunsystemet. Dit helbreds bedste ven’, og podcasten hedder ‘Man kan ikke ’booste’ sig sund’. I en klumme i Politiken den 15. december 2021 med titlen ‘En gang imellem tænker jeg, at det er lidt utaknemmeligt at sige nej til en gratis og tilgængelig vaccine’ betegnede Klarlund os, der har sagt nej tak til vaccinen som “superegoister”. Jeg har ikke læst Klarlunds nye bog, men jeg antager, at hun med ‘booste’ hentyder til supermad og kosttilskud og ikke de fantastiske booster-vacciner, som man åbenbart er nødt til at være tilhænger af, hvis man vil være noget ved musikken i dagens Danmark. Jeg venter stadigvæk på den videnskabelige dokumentation for, at coronavaccinerne er effektive og sikre. Jeg synes i øvrigt ikke, at det er superegoistisk at takke nej til indsprøjtninger med utilstrækkeligt dokumenterede væsker produceret af en kriminel medicinalvirksomhed.

Berlingske skriver om ‘To år med samtykkeloven åbenbarer en splittelse, der rokker ved et af de meste centrale retsprincipper’. Det har de ret i. Nu skal man som mand, der har haft sex med en kvinde, der efterfølgende fortryder samværet, kunne dokumentere, at kvinden gav samtykke. Det skal man tilmed gøre med henvisning til en lov, der ikke konkretiserer, præcis hvad der er et juridisk gyldigt samtykke. Det betyder, at mænd reelt ikke længere har nogen retssikkerhed, når det kommer til sex med krænkelsesparate kvinder. Der er således opstået et nyt marked for at lære heteroseksuelle mænd at blive homoseksuelle eller aseksuelle. Jeg forventer, at det bliver kurser med en lav succesrate. Så er det trods alt bedre at leve alene foran pornoskærmen. Så slipper man også for at skulle dyrke sex gennem et hul i en spånplade, sådan som de canadiske coronamyndigheder anbefaler. Det er i øvrigt svært at få samtykke, når samlejet foregår gennem en spånplade.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 15.01.2023

Cover: Spånplade til coronasikkersex, Unsplash.com (Neven Krcmarek)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x